Nelamurire

ionut92

Veteran
Donator
Baieti am o nelamurire, prietena mea vrea sa isi faca un site pentru mini afacere ei si a incercat cu wordpress insa nu prea s-a descurcat si a gasit ceva wix sau asa ceva si a reusit sa isi faca paginile asa cum vrea insa cica daca vrea sa isi treaca pe un domeniu si host personal trebuie sa plateasc la wix pentru site. Stie cineva detalii despre platforma asta? Plus ca cica si la wordpress daca vrei sa iti treci continutul pe propriul site trebuie sa platesti, e drept?
Eu nu ma pricep si sper ca cineva o sa imi explice exact cum sta treaba. Mulțumesc
 

moobiy

Membru
Indiferent ca foloseste wordpress sau wix are nevoie de ceva timp sa invete cum sa construiasca site-ul. Wordpress este usor, ai nevoie doar de cateva ore sa inveti bazele si pe urma construiesti fara probleme.
 

ionut92

Veteran
Donator
Nu, ma refeream ca nu sunt servicii fara plata daca alegi teme si plugs free? Trebuie sa platesti ca sa treci pe hostul si domeniul personal?
 

licutza

Donator
Deci. Un site e format din Host (practic hardul pe care ți conținutul) și domeniul (adică link-ul care reprezintă adresa site-ului). Aceste 2 se plătesc.
Dacă vrei să construiești site-ul pe platforma Wordpress, e absolut gratuit. Găsești teme gratuite (care te limitează mult însă în modificările de design ale site-ului) și plugin-uri care te ajută să construiești funcționalități extra pe site.
Personal, recomand o temă plătită, sau nulled dacă nu are bănuți.
Am făcut zeci de site-uri pe platforma wordpress. Dacă aveți nevoie de ajutor, mă poți contacta printr-un mesaj privat și încerc să vă ajut, sau să vă explic ce nu vă este încă clar. :)
 
Sus