NeoBux - neobux.com

Sinded

Team Spirit
Am un prieten care s-a inscris pe link-ul meu si maine doreste sa investeasca o suma destul de mare.
Intreb si eu ca un muritor de foame, primesc vreun bonus? :((
 

Sinded

Team Spirit
Eu zic sa stați ușor cu învestitul. Nu mai este ce era odata
Adevarat ce spui. Pierd timpul. Am facut si mai multe sondaje luna asta, 2-3 mini job-uri, reclame etc si tot sunt pierdere.
Dupa ce retrag toti banii o sa le scriu un tichet cu toate injuraturile pe care le stiu. :dddd In poezie.
 

Sinded

Team Spirit
Eu propun sa treceti neobux la scam.
Am investit 30 de euro in referali.
Am reusit sa castig 3,5$ din sondaje, 1,2$ din mini-job, ceva centi din reclame, 0,25$ din jocuri si 1,25$ din adprize-uri.
Iar suma total retrasa a fost de 26$! Teapa curata. Daca platesc nu inseamna ca sunt seriosi. Te fura dar in mod subtil si elegant.
Am avut referali care nu au dat click-uri si 14-zile, in jur de 7 referali. Altii dadeau click-uri odata la cateva zile. Nu se merita.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Si pana la urma,nu te pune nimeni sa "investesti ",eu am castigat de aici,este adevarat nu sume mari,dar am retras din sondaje,ptc-ul lor....eu nu cred in investitie intr- un ptc....daca vei investi in asta...,ptc-uri ..marea majoritate se inchid peste noapte.....vei fi sigur in pierdere...parerea mea !
 

romyk88

Învăţăcel
Am si eu cont pe NeoBux de aprox 2 luni si din cate am observat vor sa investesti cat mai mult sa ai ceva profit, dar si aici tine de noroc daca referalii isi fac treaba. Este munca destul de multa pentru bani putini. Mai multi bani am facut din sondaje, dar si sodaje nu prinzi mereu. Am profit in 2 luni 14 $. Vad in timp dupa ce mai fac vechime, daca va merge mai bine sau nu.
 

romyk88

Învăţăcel
Multumesc!
Nu este lene, dar am citit la pagini din forum ca ma doare capul!
Este mai bine sa ne ajutam reciproc daca putem.
 
Sus