Neoskip - Neoskip.com

Japkin

Învăţăcel
#1
Salut! Recent am facut site-ul neoskip.com pentru site-urile mele (pentru a scurta url-urile), insa am stat bine si m-am gandit si totusi ar fi bine sa incerc sa il fac public.

Atunci cand creati contul nu este necesar verificarea mail-ului, insa conturile care vor avea mail fake si care vor fi duplicate doar pentru refferal (20% este procentajul per reff) vor fi dezactivate. Minimul de plata este 5 euro si se poate doar paypal in maxim 48 ore indiferent de zi.

Site: https://neoskip.com

Sunt la inceput, ratele poate sunt destul de mari, insa pe parcurs voi modifica astfel incat totul sa fie ok. Landing page-ul este putin modificat, nu o sa afecteze deloc rankarea.
 
Ultima editare:

Japkin

Învăţăcel
#7
De acum am adaugat bonus 0.50 euro pentru oricine la inregistarare. Pentru cei care au site-uri cu foarte mult trafic din Romania pot sa fac o oferta buna, mai ales pentru cei cu site-urile de filme, stiri (momentan rata este de 1.5 euro, dar ma puteti contacta prin formularul contact de mai jos de pe neoskip.com sau prin ticket) .

P.S: In curand o sa fie withdraw la 3.50 euro.
 

Japkin

Învăţăcel
#11
Mersi pentru raspuns,ok,daca se va rezolva,ma voi baga si eu cu astfel de site-uri chiar daca ratele vor fi mai mici.
Daca ai site de filme, iti pot arata inca o metoda prin care cu ajutorul neoskip si al altui site o sa poti sa faci mai multi bani decat te asteptai, insa trebuie sa stii ca pe site trebuie sa existe un player fake pe care vi-l voi face eu.
 

Japkin

Învăţăcel
#13
Oferta pana pe data de 15.11.2018Fiecare user care aduce un refferal activ, care sa inregistreze minim 500 vizite (click-uri valide pe butonul "Skip") primeste un bonus in balanta in valoare de 2€ + 20% lifetime.
 

Japkin

Învăţăcel
#18
Ratele au fost marite, pe Romania cel putin acum este 2 euro, de la 1.50. Exista sansa ca in urmatoarele zile, rata pe Romania sa atinga 2.30 asa ca cei care au site-uri mari cu trafic pe Romania, putem sa va facem o oferta buna!

Putem sa verificam daca traficul este de calitate!
 
#20
Am adaugat si plata in Bitcoin la minim 50 de euro, daca se vor aduna mai multi useri care doresc bitcoin, minimul va scadea considerabil.
Momentan doar un user a solicitat, asteptam sa se adune mai multi.
 
Sus