Neoskip - Neoskip.com

Japkin

Membru
Salut! Recent am facut site-ul neoskip.com pentru site-urile mele (pentru a scurta url-urile), insa am stat bine si m-am gandit si totusi ar fi bine sa incerc sa il fac public.

Atunci cand creati contul nu este necesar verificarea mail-ului, insa conturile care vor avea mail fake si care vor fi duplicate doar pentru refferal (20% este procentajul per reff) vor fi dezactivate. Minimul de plata este 5 euro si se poate doar paypal in maxim 48 ore indiferent de zi.

Site: https://neoskip.com

Sunt la inceput, ratele poate sunt destul de mari, insa pe parcurs voi modifica astfel incat totul sa fie ok. Landing page-ul este putin modificat, nu o sa afecteze deloc rankarea.
 
Ultima editare:

Japkin

Membru
De acum am adaugat bonus 0.50 euro pentru oricine la inregistarare. Pentru cei care au site-uri cu foarte mult trafic din Romania pot sa fac o oferta buna, mai ales pentru cei cu site-urile de filme, stiri (momentan rata este de 1.5 euro, dar ma puteti contacta prin formularul contact de mai jos de pe neoskip.com sau prin ticket) .

P.S: In curand o sa fie withdraw la 3.50 euro.
 
U

Utilizaror 16524

Pot promova site-uri de traffic exchange(TE) si site-uri PTP?
 
U

Utilizaror 16524

Mersi pentru raspuns,ok,daca se va rezolva,ma voi baga si eu cu astfel de site-uri chiar daca ratele vor fi mai mici.
 

Japkin

Membru
Mersi pentru raspuns,ok,daca se va rezolva,ma voi baga si eu cu astfel de site-uri chiar daca ratele vor fi mai mici.
Daca ai site de filme, iti pot arata inca o metoda prin care cu ajutorul neoskip si al altui site o sa poti sa faci mai multi bani decat te asteptai, insa trebuie sa stii ca pe site trebuie sa existe un player fake pe care vi-l voi face eu.
 
U

Utilizaror 16524

Nu am,din pacate,doar de traffic exchange si PTP,oricum multam pentru disponibilitate din partea ta.
 

Japkin

Membru
Oferta pana pe data de 15.11.2018Fiecare user care aduce un refferal activ, care sa inregistreze minim 500 vizite (click-uri valide pe butonul "Skip") primeste un bonus in balanta in valoare de 2€ + 20% lifetime.
 
U

Utilizaror 16524

Felicitari,sa anunti aici daca introduci la promovare si site-urile TE /PTP.
 

Japkin

Membru
Ratele au fost marite, pe Romania cel putin acum este 2 euro, de la 1.50. Exista sansa ca in urmatoarele zile, rata pe Romania sa atinga 2.30 asa ca cei care au site-uri mari cu trafic pe Romania, putem sa va facem o oferta buna!

Putem sa verificam daca traficul este de calitate!
 

BGD1337

Învăţăcel
Am adaugat si plata in Bitcoin la minim 50 de euro, daca se vor aduna mai multi useri care doresc bitcoin, minimul va scadea considerabil.
Momentan doar un user a solicitat, asteptam sa se adune mai multi.
 
Sus