Northdakotaptc - northdakotaptc.com

Toxyck a spus:
Incet,incet ajunge si asta scam,acum trebuie sa investesti ca sa scoti bani pe care i-ai facut,pe langa ca platesti si upgrade-ul :))
Eu am primit azi plata in mai putina de o ora dela cerere acuma sper sa nu devina scam dar mai bn ca este asa de investiti decat pana acuma asteptai 2 luni sa primesti o plata
 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Daca esti membru nou poti adauga fonduri si scoate un % profit pe langa ce ai adaugat, cu membrii mai vechi e mai greu ca aceiai deja au scos destui bani si treb sa adauge fonduri peste ce au scos deja ca sa mai poata scoate in continuare. Vad ca plateste constant acu, poti sa adaugi fonduri 4$ si sa scoti 5$ ca membru free de ex. Upg nu te sfatuiesc sa iei pt ca upg nu e considerat investitie si probabil nu il vei acoperii cu profitul doar din fonduri adaugate, asta daca nu ai multi refi ca sa te ajute sa castigi mai mult pe site si sa ai balanta care sa o poti cere si sa acopere upg.
 
Da nu inteleg dc nu asi face profit daca iau upgrade.De ex daca iau Network Wealth (fac 11$ pe zi,pe luna ar veni 300$ sa zicem).Scazi 75$ pentru upgrade si dupa mai scazi 30$ (banii pentru add funds pentru ai scoate pe acei 300$).Cu profit 150$ tot ramai daca mai scazi si taxele.Am zis bine ?:D.
 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Nu sunt refi de inchiriat niciodata, iar la platile cerute de zeci de $ sunt platite cu cativa dolari iar cele de sute $ sunt platite cu doar cateva zeci de $, adica din cererea de plata face plati mai mici si restu iti intoarce in AB. Eu zic de ultimele upg clar sa va feriti ca nu veti scoate banii pe ele, cele mai mici da se poate sa le acoperiti, dar treb sa ai si o balanta pregatita ca sa poti cere din prima zi de upg plata, altfel nu iesi in profit.
 

Buffer

Învăţăcel
Nu recomand. Am investit 13,5 USD, apoi cand am facut 15 am cerut plata, n-a platit. Dupa un timp am scris un ticket ca-mi expira premium, a raspuns ca va plati chiar daca expira, dar tot nu a platit. Dupa ce a expirat premium nici nu am mai putut face request. Evident nu am mai intrat vre-o 2 sapt si mi-a sters contul. Parerea mea personala este ca este un ponzi care va deveni scam, repet e parerea mea personala. [-x
 
Ce tare acum e fara investitie si se castiga binisor..Si inca plateste Buffer...:) Acum trebuie sa ai 250$ in PB ca sa te plateasca..Nici eu nu am stiut, si mie mi-a trimis banii inapoi in balanta si nu stiam de ce..Iti sterge contul daca nu ai activitate..:)

Se pare ca nu plateste chiar la 3 zile, eu astept de 4 zile si nimic...Cand nu aveam 250$ in PB repede mi-a vazut pendingul si mi-a trimis banii inapoi in balanta, acum nu il mai vede :)) Atunci in 2-3 zile mi-a trimis banii inapoi..
 

DacianDraco

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Poti sa le deschizi pe toate in acelasi timp. Bine ideal e cate 50 ca sa ai timp sa le si validezi si sa nu umplii browserul cu toate deodata.
Eu nu le dau, dau doar 1/zi pt ca oricum am sute de dolari care ma chinui sa-i cheltui pe reclama.
 
Am primit plata, traiasca northdakota :)) Cam greu dupa 14 zile, dar ce mai conteaza? Important e ca plateste, si am primit exact cat am cerut..:)

E buna si treaba cu deschisul mai multor add-uri odata, dar la mine daca deschid mai mult de 8-10, se blocheaza browserul. cateodata se blocheaza de trebuie sa dau restart la PC..Naspa..Am incercat si cu mozzila si cu , chrome si la fel face.. Mai mult de 8-10 nu pot deschide din pacate..
 

Atașamente

Sus