Nvuti - Nvuti.vet

Trec87

Veteran
Nvuti - Va prezint cel mai tare Dice rusesc, pentru iubitorii de senzatii tari! Castiga Ruble in Payeer fara comision de depunere/retragera. Ce ca ce, dar site-ul plateste! Nvuti ia toate comisioanele asupra sa. Poti sa depui si sa retragi si de 10 ori pe zi cu comision "0"

Primesti 6 Ruble la inregistrare, intri pe link-ul de mai jos si
trebuie sa te autentifici cu VK (VKontacte), plus ai zilnic un Bonus de pana la 100 Ruble. Cel mai mare bonus zilnic, pe care l-am primit, a fost in valoare de 27 Ruble, am mai primit si in valoare de 7 si 11 Ruble.

Multi dintre dvs. se plang, ca jocurile economice sunt o pacaleala si, ca se castiga prost... Sa fim seriosi, toate jocurile sunt o pacaleala!

Au fost zile, cand intr-o ora am retras si 1300 Ruble. Principalul lucru este sa stii, cand sa te opresti, daca nu te opresti la timp, atunci vei pierde. Suma minima de
retragere este de 50 Ruble;
Ai ajuns la 50-100 ruble, ai retras, deoarece algoritmul este extrem de viclean!!!, apoi ai depus din nou si tot asa.

Pentru cine vrea sa isi incerce norocul in Nvuti, las link-ul, pentru inscriere: https://nvuti.direct/?i=1584147

Merci si mult succes!
 

Atașamente

Ultima editare:

Trec87

Veteran
Alte 2 plati din Nvuti in valoare de 155 Ruble si 75 Ruble. Castiga Ruble fara investitie, fara restrictii si cu comison "0", atat la alimentare cont, cat si la retragere.

Ai zilnic un Bonus pana la 100 ruble. Cel mai mare Bonus pe care l-am primit pana acum a fost in valoare de 27 Ruble.

Screenshot_158.png

Screenshot_159.png

Pentru cine vrea sa isi incerce norocul in Nvuti, las link-ul, pentru inscriere: https://nvuti.direct/?i=1584147

Sfat!!! 1. Nu bagati multi bani chiar de la inceput, exersati cu Bonusul primit pana capatati experienta sau, daca virati bani, incepeti cu sume mici.
2. Fii stapan pe situatie si opreste-te exact cand trebuie, altfel vei pierde! Mai bine scoti banii si apoi alimentezi din nou, oricum nu platesti comision.

Sussec!
 
Sus