O mica intrebare in legatura cu abonatii

HDBAU

Membru
Buna ziua tuturor , am si eu o mica intrebare in legatura cu abonatii ?
Stiti vreo metoda cum a-si putea aduce abonati reali pe canalul meu de youtube ?
Se pricepe careva la asta? Am incercat cu fb , in grupuri , dar acum nu stiu mai exact ce grupuri mi-ar putea aduce abonati reali ... Un sfat se poate?
Multumesc anticipat !
 
nu sunt expert nici pe departe . Dar inceputul este fantastic de greu .
Singura metoda care pentru mine functioneaza este sa fac comenturi pe canalele mari . comentarii interesante legate de subiect . Altceva nu prea a functionat pentru mine , inclusiv facebook .
 
da . Dar e mai complicat decat pare . Am comenturi pe care eu le-am considerat ,, destepte ,, si o sa faca furori , si au fost dezastru . Si am comenturi simple care au primit like peste asteptarile mele .
Ideea este ca ca la pescuit , pui momeala si speri sa aduni pestii din jur ca sa ii prinzi .
faci un coment si speri ca oamenii sa intre pe canalul tau si sa le placa continutul .
Trebuie sa oferi valoare .

Singura concluzie trasa de mine pana acum este ca : comentul trebuie sa devina viral . Doar asa atragi abonati pe canalul tau .
daca apelezi la asa numitii ,, Optimizare SEo Youtube ,, sau vindem subscriberi sau like si altele , Functioneaza , dar nu se convertesc in vizualizari si implicit bani .
 

miliastefan

Învăţăcel
Creaza-ti o fan page pe facebook , taie din video partea interesanta 10-15 sec si posteaza pe fb plus titlu plus link , in timp iti aduce ceea ce vrei , Începutul e groaznic , esti inegzistent pe yt ,Dupa 3-5 luni apar primele semne , buum , pe urma apar flaguitorii care vor incerca sa te elimine din joc , eu am scapat de ei incarcand zilnic cate 5 v , bft in continuoare , tinete de treaba ca vor veni si bani , usor usor si natural , fara trucuri ca locurile sunt limitate ,
 

Ameicanu

Membru
foate greu se fac abonatii reali, eu am cont de prin 2013 si abia am strans 1700 si nu am facut ce zic baietii pe aici dar o sa abordez si eu metoda asta, multa pace acolo !
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
Sus