O mica intrebare pentru voi

tanus

Veteran
Donator
Am studiat o parte din forum sunt nou insa am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege aceste "HYIP", cu ce se mananca, cum se utilizeaza, cat castigi cat poti scoate, scuzati daca nu am postat unde trebuie v-as fi recunoscator daca ma-ti putea ajuta putin!


O zi buna in continuare!
 

tanus

Veteran
Donator
poi vreau sa fac si eu o investitie, ai putea sa imi dai un exemplu de ce anume?, ptc-urile vad ca pica intruna iar care sunt serioase ai nevoie de 1000 de referali care sa stea zilnic sa-ti dea cativa centi
 
Daca esti incepator iti recomand sa ii copii pe ceilalti . Adica uite-te si tu aici unde se discuta de ,, forte bine ,, sau ca plateste etc si investeste si tu acolo .
PTC-urile lasa-le naibii ca sunt de toata jalea . Dupa luni bune de cautat si de citit zeci de pagini despre HYIP , o sa ajungi si tu sa sortezi mai bine tepele fata de cei seriosi . Deocamdata investeste si tu unde vezi ca se discuta aici pe forum .
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Salut tanus.

Eu iti sugerez urmatoarele.
Vad ca esti nou si cam strain de domaniul asta (hyip)
Cel mai recomandat e sa stai putin "pe banca de rezerve" si sa urmaresti cum merge treaba.
Nu iti recomand sa investesti in primul hyip care" iti sare in cale".
Ca o idee , din lista de hyipuri active in momentul acesta in categoria hyip de pe forum , in 2-3 daca ar merita riscul investitiei.
Nu lua prea in serios siteurile de genul asta. Trateaza-le si considera-le simple jocuri de noroc (nici nu sunt altceva , chiar daca unele pretind asta).

Succes!
 

tanus

Veteran
Donator
Va multumesc pentru raspunsuri si suport si apreciez acest lucru!

As mai avea o intrebare in legatura cu aceste "HYIP"

sa presupunem investesc 20 $ in gen viewtopic.php?f=125&t=25361

Cod:
Planuri:

Basic - 26.5% zilnic timp de 4 zile (minim: 20$ - maxim 5000$) 106% total returnat
Standard - 27.5% zilnic timp de 4 zile (minim: 5001$ - maxim 20000$) 110% total returnat
Premium - 29% zilnic timp de 4 zile (maxim: 200001$ - maxim fara limite) 116 % total returnat
Sa presupunem ca merg pe premium - 29% zilnic din investitie dupa cele 4 zile - pot scoate doar 116%? sau doar acel procent, am citit cam toate topic-urile de la sectiunea HYIP si m-au dat peste cap, poti scoate doar acel procent de 29% sau dupa cele 4 zile/15/ etc. scoti acel procent de 116% la cei 20 $= 23.2 $
 

RrOoHhYyIiPp

Moderator
Business Club
Veteran
Nu poti sa investesti in planul de 116% pentru ca acolo minimul de investit e de 200.001$

Tu poti sa investesti doar in planul de 106% dupa 4 zile.

de exemplu: Daca un site iti spune ca profitul e 106% , in cazul de fata, daca investesti 20$, e 21,2$ totalul, (fara returnarea investitiei initiale) 1,2$ profit pur .

sau un alt exemplu: 130% dupa 15 zile. Investesti 10$ si dupa 15 zile ai 13$ (depozitul initial plus 3$ profit). Trebuie sa fii atent la detaliile despre planuri. La unele (de obicei la cele cu investitii pe termen lung), e specificata si returnarea investitiei initiale.

Sper ca ai inteles asa in mare...
 
Mai citeste si tu TOS de pe acel site .....Pe goldgain pe care l-ai dat exemplu poti sa retragi orice suma care este in Available Balance . Astepti pana la 48 ore .
PS. Am investit in el azi dimineata la ora 8 inca 30 $ . Din fericire Goldgain este un caz fericit a rezistat eroic .... dar asta nu inseamna ca este sigur , din contra poate pica in orice moment .
 

tanus

Veteran
Donator
Multumesc amandurora in mare acum am inteles despre ce e vorba si cu ce se mananca, dupa termenul acela de 7 sau/15 zile sau care e poti scoate si depozitul inital, eu dadusem doar ca exemplu,
 

Abh

Veteran
Donator
goldgain.biz ofera un profit mult prea mic, poate si de aia a rezistat atata. Sa-ti zic sincer, eu n-am investit in el si nici n-am de gand, paradoxal planurile de 7-10 zile mi se par mai sigure si sunt evident mai profitabile. Eu am acum intr-un plan pe 10 zile de unde o sa scot la final dublu investitia.
Daca bagi in el vezi sa nu te prinda pe-acolo craciunul tot reinvestind, ai sanse mari sa ramai fara bani si cu timpul pierdut. Bagi de cateva ori si sari la altul. Zice rohyip ca o sa apara luna viitoare niste hyipuri mai seriose, o sa ai de unde alege atunci. Si sa nu-ti bagi toti banii in acelasi hyip. Desi la $20...
 
Sus