Ofer 3$ pentru a te inregistra pe Revolut

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

alderten

Donator
Ce aveti de facut:
  1. Va inregistrati de pe link-ul meu: https://goo.gl/xfDtxt
  2. Va adaugati in cont 50 de lei pentru activare
  3. Va verificati identitatea (poza la buletin)
  4. Comandati gratuit cardul fizic prin posta
!!! Oferta este valabila pana miercuri in limita la 5 persoane !!!

Precizari:

"Ce este Revolut?
Practic, aș putea să îi spun că e o aplicație de tip PayPal, diferența este că pe lângă faptul că ai un cont virtual, primești și un card bancar (virtual sau fizic) pe care îl poți folosi, dacă optezi pentru cardul fizic, întocmai ca un card bancar – oriunde în lume – este și contactless și fizic.
Poți să blochezi cardul din aplicație instant când nu îl folosești și să îl deblochezi la fel de instant, doar să ai conexiune la internet pentru a intra în aplicație. Este un feature de securitate extrem de bun.
Este, așadar, și un fel de portofel virtual, dar la care primești și un card bancar. Este practic un card excelent pentru cumpărături la magazinele de proximatitate, dar și un card ideal pentru cumpărăturile de pe internet, grație cursului excelent pe care îl oferă.
Un alt mare avantaj îl reprezintă transferurile de bani instante în aplicație între utilizatori. Este ca și cum ți-ai scoate 20 lei din buzunar și i-ai da unui amic ca să îți plătești prânzul. Diferența este că poți face asta la virgulă, fără să ai cash la tine, direct din aplicația Revolut."
Eu folosesc revolut din iulie, a devenit cardul meu principal mai ales pentru functia "Vaults" unde am reusit sa economisesc destul de mult. Recent am reusit sa scot Euro de la BRD la POS fara comision.

Comisioane :
Taxa lunara 0
Taxa emitere card 27,99 ron (daca va inscrieti de pe link-ul meu este 0)
Retrageri de la bancomat 0 (in limita la 800 lei)
Schimb valutar la cursul BNR in limita a 20 000 ron

Atasez cateva capturi de ecran in care se poate observa ce sume am rulat prin revolut si am economisit de cand il folosesc.

Screenshot_20190318_155402_com.revolut.revolut.jpg Screenshot_20190318_155421_com.revolut.revolut.jpg Screenshot_20190318_155450_com.revolut.revolut.jpg
 

threetree

Donator
M-am inscris, am descarcat aplicatia, am trecut de verificare identitate, acum vreau sa fac top-up.
Ajung in pagina de Verified by Visa si imi da eroare. Sa incerc mai tarziu, zice. Am incercat de cateva ori, acelasi rezultat.
Cum contactez Customer Service, nu gasesc.
 

threetree

Donator
Da, stiu ca e de la banca mea.
Dupa ce se incarca imaginea respectiva (Verified by visa), apare un pop-up peste ea cu mesajul de eroare.
 

threetree

Donator
Intre timp am mai butonat la aplicatie si am reusit sa ajung in meniul meu principal unde am gasit optiunea de chat. Doar ca sunt ocupati.
Hai ca e bine, probabil o sa verifice ei sau macar o sa ma lamureasca.
Mai astept, nu-i problema.
 

alderten

Donator
Oferta s-a incheiat! Va multumesc tuturor celor care v-ati inscris! Puteti sa mai incercati sa va inscrieti in continuare ca sa primiti cardul gratuit, dar nu garantez, eu aveam pentru 5 persoane. O zi buna!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus