Oferim servicii de consultanta financiara - Free

ionut92

Veteran
Donator
Suntem o echipa de profesionisti formata dintr-un manager, un jurist si un psiholog si ne-am propus sa crestem nivelul de educație financiara al romanului de rand.

Fiecare roman a avut/are sau macar a auzit despre termeni precum creditare/investitie/economii, insa foarte putini stiu cum sa foloseasca aceste lucruri.

De aceea echipa noastră ofere urmatoarele servicii:
-Consultanta financiara
-Planificarea unui buget realist adaptat la salariu si nevoile din România
-Evidentierea potentialelor erori financiare pe care o persoana le face si care-l costa bani
-Descoperirea unor modalitati de economisire si investire pentru bunastarea personala
-Asistenta in obtinerea/plata unui credit
-Asistenta pentru orice problema financiara intalnita
-Asistenta psiho financiara, pentru cei ce simt ca cedeaza sub presiunea creditelor si a datoriilor.

Din dorința de a creste nivelul de educatie financiara a populatiei toate seriviciile de mai sus sunt gratuite deoarece ne dorim sa ajutam cat mai multe persoane astfel ca recomanda-ne si prietenilor tai care se afla intr-o situatie mai grea si vor sa prospere datorita deciziilor corecte luate.


Disclaimer
Echipa noastra foloseste ca reper situatia economica a României in elaborarea oricarui buget si nu veniturii de mii de lei(nerealiste), de aceea ne adresam oamenilor care au credite/datorii si care incearca sa gaseasca o solutie pentru un trai mai bun.
 

ionut92

Veteran
Donator
Pentru orice fel de informații sau intrebari puteti scrie in privat si de acolo stabilim modul in care discutia va continua, unde si cum putem sa va ajutam.

Am inceput proiectul in urma cu putin timp si incercam sa acoperim numarul mare de cereri pe care îl avem si sa punem la punct un sistem de comunicare astfel incat sa gasim cea mai buna solutie pentru toata lumea.
Dorinta noastra este de a ajuta pe toata lumea si de a aduce persoana la o maturitate financiara care sa-i permita o liniste interioara(stim cu totii ca problema banilor e cel mai mare stres din viata unui om).

@popandi22 Avem cunostinte si despre acest domeniu insa nu ne ocupam de intocmirea dosarului deoarece necesita un timp mai îndelungat iar noi incercam sa acoperim cat mai multe persoane cu probleme financiare. Desigur pentru orice fel de consultanta sau ajutor iti stam la dispozitie.

Mulțumesc pentru feedback si haideti sa scoate oamenii din datorii.
 

ionut92

Veteran
Donator
Pentru a fii bogat maine trebuie sa faci ceva azi. De aceea vreau sa vorbesc despre 2 chestiuni financiare simple care ar putea aduce un plus valoare in viata fiecaruia.

Toti "specialisti" financiari iti vorbesc de cum sa economisesti si sa investesti cand ai venituri de 1000e/luna, dar in România cei mai mulți au venitul minim pe economie. Deci cum facem cand nu ne ajung banii sa platim toate datoriile si am avea nevoie de ceva bani?

Una dintre soluțile pe care noi o recomandam este monetizarea hobby-ul personal pentru un venit suplimentar.
Toti facem ceva ce ne place pe langa munca(excludem scroll pe Facebook, baut sau fumat) si daca am face acel lucru într-un mod mai profesionist am putea adauga cateva sute de lei pe luna la bugetul personal.
Daca ai un hobby si nu prea stii ce sa faci, posteaza aici sau trimite un pm si incercam sa găsim împreună o idee pentru a monetiza hobby-urile tale.
Nu te speria, fii curajos, la început o sa fie greu, dar pe parcurs o sa iti faci o retea de "clienti" si o sa produci sume frumusele.

Cea de-a 2 chestiune de astazi vine ca un sfat de investii pe termen lung pentru cei ce vor sa isi protejeze banii de inflatie(legal nimeni nu poate sa va spuna in ce sa investiti, sunt banii vostri, deciziile voastre!!!).
Vorbesc despre argint, un metal din ce in ce mai folosit in industriile din 2021(mașini electrice, panouri solare, etc), metal pretios ce fluctueaza in functie de aur si se asteapta ca in urmatorii ani sa isi creasca valoarea destul de mult, unii analisti aprecind ca va ajunge undeva la 100$ prin 2030, cu o crestere graduala, an de an.
Se poate cumpara argint in stare fizica sau indicele bursier, daca la primul puteti opta pentru a cumpara de sume mai mici si sa-l tineti in casa, in cel de-al doilea caz, daca optam pentru indicele bursier, scapam de grija depozitarii insa unii brokeri necesita sume mai mari de depozit pentru început astfel ca nu toti isi permit.
Cu economia instabila si cu o inflatie destul de mare, pare a fii o idee buna investita in argint.
E cineva de pe aici care are investii sau se gandeste sa investeasca in argint?

In incheiere as vrea sa va reamintesc de oferta noastră prin care incercam sa ajutam cati mai mulți oameni sa inteleaga mai bine finantele si sa isi corecteze erorile care duc la pierderea de sume importante. Așadar dacă ai nevoie de ajutor contactează-ne sau daca stii pe cine caruia i-ar prinde bine o mana de ajutor, recomanda-ne si hai sa scoate romania din datorii.

O duminica frumoasa si sărbători linistite tuturor.
 

ionut92

Veteran
Donator
Nu am mai scris de ceva timp fiind ocupati cu persoane ce doresc sa isi indrepte situatia financiara astfel ca azi as vrea sa va propun un exercitiu(cititi pana la final s-ar putea sa aveti o surpriza).

Toata lumea isi doreste sa fie independent finaciar, sa aiba propria lui firma(banuiesc ca e clar pentru toti ca persoanele fizice platesc cele mai mari taxe) si as vrea sa va "provoc" la un exercitiu prin care voi veti spune ce afacere a-ti porni cu pana la 1000e?
Stiu, suma e mica, insa in bugetul unui roman cu venituri de 300e/luna, aceasta suma e cam cat e el dispus sa investeasca, comform unei statistici efectuate de specialisti.

Posteaza aici sau da-ne un mesaj privat cu ideea ta de afaceri si un mic plan de afacere(sa vedem daca e ideea ta si stii despre ce e vorba si cum ai putea sa o conduci) si daca ideea ta ne convinge s-ar putea sa ai parte de finantarea(partiala/totala a ideei tale), conceptul de angel investor.
Asa ca incepe acum sa lucrezi la planul tau de afaceri si poate o sa devenim parteneri.

Disclaimer
-Nu oferim împrumuturi(nu suntem instituie financiara sau ceva asemanator), daca ideea ta e selectata atunci vom proceda comform legii in vigoare pentru a deveni parteneri.
-Campania nu are un termen limita sau un numar de participati/castigatori, ci incercam sa ajutam cat mai multe persoane.
-Nu copiati idei de pe internet pe care nu le stapaniti, deoarece chiar daca sunteți selectati, va urma un proces prin care se va demonstra daca sunteti capabil sau nu sa conduceti o afacere.
- Evitați orice fel de frauda, pentru ca va furati singuri caciula. Noi incercam doar sa ajutam si s-ar putea sa regretati ca a-ți ratat o asa ocazie unica.
-Pe lângă orice fel de finanțare, o sa aveti parte si de consultanta gratuita pe tot parcursul colaborari.

Pentru orice alte detalii pm si vedem cum putem sa le rezolvam.
Pentru consultanta si orice problema de ordin economic/financiar, ne puteti scrie.
Ne bucuram daca suntem recomandati si altor persoane care au probleme financiare deoarece, am pornit cu gandul de a ajuta cat mai multa lume.

Haideti sa scoatem Romania din datorii!!
 
Sus