Oferta! Fa bani sau monede digitale in timp ce dormi!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
1 Oct 2017
Mesaje
46
Fa bani sau monede digitale in timp ce dormi!

Atentie! Pe aceasta platforma se pot face bani fara referali cum am facut eu pana acum!

Ce trebuie sa faci?
Te inregistrezi folosind acest link: https://bitconnect.co/?ref=Savyny
Atentie! La inregistrare folositi numai date reale (nume, prenume, etc). Te asiguri ca la sponsor este trecut: Savyny
Atentie! Folositi o parola complexa (parola care va fi utilizata doar pentru acest site). Notati aceasta parola intr-un carnetel si pastrati-l intr-un loc ''safe''.

Atentie! Ce imi ofera mie incredere in aceasta platforma este faptul ca nu lucreaza direct cu bani ($ ..) si au o moneda digitala proprie (BCC – tranzactionata pe cateva exchange-uri, urmand a fi adaugata pe multe altele). Aceasta moneda BCC valoreaza in acest moment peste $200 (in ianuarie 2017 valora cativa centi) si are un market cap de $1,661,654,327 situnand-o pe locul 9 in lume.
Aceasta platforma are incrporat un exchange, asadar banii ($) se depun astfel: X cumpara Bitcoin de pe un alt exchange, se trimite in portofelul detinut de X pe aceasta platforma, X schimba Bitcoin in BCC si astfel poate sa imprumute si sa castige zilnic o dobanda. Se poate folosi si Bitcoin Cash (BCH).
Pe 1 Noiembrie 2017 BCC va fi adaugat pe HitBTC exchange!
Pe 1 Decembrie 2017 vor introduce BCCPAY BitConnect Debit Card!


Pe acesta platforma putem face urmatoarele lucruri:

  • Stake

  • Invest (imprumutam acestei platforme o suma de bani, minim $100 pe care o primim inapoi dupa un anumit timp si de pe urma careia vom primi zilnic o dobanda in functie de '' Bitcoin Volatility Software'' si de suma investita)

  • Trade

  • Mine

Atentie!
Dau inapoi 100% din comision nu o data ci de mai multe ori!

Adica, daca investesti (imprumuti platformei pe o anumita perioada) $100 iti voi da inapoi $7. Pentru $1010 voi da inapoi $70, pentru $5010 voi da inapoi $250, pentru $10 010 voi da inapoi $500, pentru $100 000 voi da inapoi $5 000!

Prima persoana inregistrata care a imprumutat platformei minim $100 va primi inapoi 100% din comision nu o data ci de 5 ori. Adica: sa spunem ca X a imprumuta platformei $100 eu ii voi da inapoi $7 (1/5). X incepe sa inteleaga mai bine aceasta platforma, astfel ca decide sa mai imprumute platformei $200, eu ii voi da inapoi $14 (2/5). Banuiesc ca ati inteles (3/5; 4/5; 5/5)!
A doua persoana inregistrata va primi de 4 ori (1/4;2/4; .....).
A treia persoana de 3 ori (1/3;2/3 ..).
A patra persoana de 2 ori.
A cincia persoana de 2 ori.
...................................
Persoana 500 de 2 ori!
Persoana 501 1 data!
....................................

Secretul ''Compound Interest'' (Dobanda Compusa)!
Aceasta platforma permite reinvestirea dobanzii acumulate in ''Lending Wallet'' minim $10 si multiplii de $10 (adica $20; $30; $40; ...).
Aici aveti un Compound Interest Calculator realizat de mine: Download: https://payhip.com/b/irQt
6fvQI9C.jpg

Dupa cum se vede in Compound Interest Calculator, daca imprumuti platformei $100 si daca reinvestesti tot ce castigi (fara ce castigi de la referali) timp de 548 zile, ajungi sa ai aproximativ $12 770! Si daca dupa 548 zile te opresti din a reinvesti vei avea profit in fiecare zi de aproximativ $114,93!

https://www.virustotal.com/#/file/5...2beb44b7c90ff9413d4e45a6deb80ce9936/detection
https://www.virustotal.com/#/file/8...be8e1f7dd599a58464dde2b11d4b24737b6/detection

Cu acesta se poate vedea dobanda zilnica primita, cati bani poti sa castigi, si multe altele, in functie de suma imprumutata platformei si de dobanda – fara referali!
Media dobanzii primite pana acum nu a fost mai mica de 0.9/ 6 luni! In compound interest calculator puteti seta orice dobanda doriti (0.5;0.6 ... ). In calculator se mai poate seta si suma imprumutata platformei minim $100 maxim $100 000!

Editarea si distribuirea acestui compound interest calculator fara link-ul meu de referal si fara acordul meu este intersiza! Multumesc!

Alaturi de acest Compund Interest Calculator este si un ghid in limba engleza pentru cei care nu au Bitcoin si doresc sa cumpere pentru a imprumuta bani acestei platforme!
Recomand sa se foloseasca sit-ul din ghid pentru a cumpara Bitcoin cu Euro prin EU Bank (SEPA) deoarece este un site sigur si de incredere se poate verifica acest lucru, este metoda pe care eu o folosesc si daca banca la care aveti cont in Romania accepta (SEPA) comisionul perceput de banca este foarte mic 15 euro indiferent de suma transferata. Iar Comisionul perceput de site-ul din ghid este de sub 1 euro indiferent de suma retrasa in contul bancar din Romania!

Pentru a va trimite comisionul imi trimiteti un mesaj la aceasta adresa: eywaz13@gmail.com cu urmatoarele informatii (BitConnect username, suma imprumutata platformei, si BitConnect wallet address). Asigurativa ca adresa portofelului BitConnect este 100% corecta – daca aceasta este gresita comisionul se pierde si nu din vina mea! Mai exact: daca va trimit comisionul la o adresa gresita banii se pierd, nu sunt nici la mine nici la dvs! Deci, pierd si eu si dvs!

Atentie Strategia mea!
Ca orice persoana care in trecut a dat peste multe scam-uri mi-am facut temele si intelegand cum functioneaza aceasta platforma, care sunt avantajele fata de platforma Y, Z .... am luat decizia de a incepe cu o investitie de $1010 (la aceasta suma primesti in plus pe langa media dobanzii initiale de 0.9% /6 luni inca 0.10% in fiecare zi, iar cei $1010 ii primesti inapoi dupa 239zile).

Atentie, dobanda initiala de 0.9% nu este garantata zilnic, pot fi zile in care primesti doar 0.10% pentru suma de ($1010) si 0% ($100-$1000) - in functie de ''Bitcoin Volatility Software'' si de suma investita.

Apoi, mi-am spus ca imi permit sa pierd cei $1010, insa cercetarile facute imi spun ca aceasta platforma va continua sa existe mult timp, astfel ca m-am inregistrat ''sub cineva – un prieten'' , astfel ca imediat mi-am recuperat $70, pe care am ales sa-i reinvestesc, dupa 3 zile am ajuns la suma de $1100 imprumutata acestei platforme si am zis ca momental ma opresc aici, nu mai reinvestesc dobanda primita zilnic pana in momentul in care ajung sa imi recuperez cei $1010. Dupa calculele mele cam in 2 luni si ceva ajung sa mi recuperez $1010. Pana in acest moment mi-am recuperat mai mult de jumatate – fara referali!

Dupa 1 luna voi incepe sa reinvestesc dobanda aproape in fiecare zi, mai exact 15 zile dintr-o luna! De ce? Deoarece dupa calculele mele cu suma de $1100 fac la inceput aproximativ $350 pe luna, astfel ca jumatate din acestia ii reinvestesc, ca in urmatoarea luna sa am in loc de $1100 imprumutati platformei, $1275. Asadar voi incepe sa primesc din ce in ce mai multi bani (Compound Interest) si voi scoate si lunar din ce in ce mai multi bani! Vezi ''Compound Interest Calculator''!

Atentie! Aceata platforma are aproape 1 an vechime si face bani cu ajutorul unui soft de trading automat (Trading Bot – Volatility Trading); moneda digitale – 1 BCC = $200 (care este in continua crestere, in ianuarie 2017 valora cativa centi); comisioane percepute din exchange-ul aflat pe platforma proprie, BCC Visa Card din 1 decembrie 2017 ....

Daca aveti si alte intrebari puteti sa imi trimiteti mesaj la aceasta adresa de e-mail: eywaz13@gmail.com sau putem comunica pe chat-ul intern ClubPTC!

Ceremonia anuala BitConnect 2017!
Free Cars!

- Porsche 911 Carrera S
- Mercedes GTS
- Aston Martin Vantage
- Ferrari California T
- Lamborghini Huracan




Update 12 Decembrie 2017!
- Market Cap $1,850,526,606 USD!
- BitConnect Blockchain successfully switched to PoS!


VnR2eVA.png



Persoane Inregistrate:


1.
 
Ultima editare:
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.212
veche , la groapa totusi cind faceti o prezentare asa elaborata mai informativa si inainte de a posta , nu de alta dar este pacat de timpul irostit .
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Pai cred ca vor anunta acum ca s-a vandut si au un nou manager. Vezi cum s-a intamplat cu Questra care nu au mai platit de atata timp si acum au venit cu bomba ca i-a preluat un trust asiatic. Si aia au sistat platile pana cand face auditul.

Sau cine stie care e faza de nu au innoit licenta la Companies House.
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Cine a intrat la inceput a facut bani frumosi, daca a avut si retea sub el/ea. Ptr ca asa cum arata si in articol, sunt comisioane atractive si pe multe nivele. Astea au fost platite de undeva.

Insa cel mai mare ajutor l-a primit de la insusi bitcoin, care s-a apreciat de la 750$ ( momentul deschiderii ico la bitconnect) pana la 7700$ ( apogeul atins la anuntul ca segwit s-a amanat) .In tot acest timp ei au lucrat cu bitcoinul celor ce au depus si i-au platit in usd, dar conversia au facut-o in btc. Si fiindca btc s-a apreciat asa de mult, plata a fost in quantum mai mic de satoshi decat ati fi bagat initial in sistem cand bitcoin era mult mai ieftin. insa, profitul era in mare parte datorat pretului bitcoin.

Pretul monedei lor a fost fake-uit de volumul fals de autobot. 95% de volum e la ei intern si pretul e creat de ei artificial. Tu daca stai pe coinmarket si vezi ca moneda asta tot creste, si mai vin si altii care arata cat au castigat din platforma asta de lending, te tenteaza rapid sa intri. dar analizand mai in profunzime o sa iti dai seama ca e un p2p ( caritas pe romaneste ) de toata frumusetea.

Si pe asta se bazeaza cam toate platformele de lending ce se deschid:
- deschid ico
- se bazeaza pe pret mic la lansare
- se bazeaza pe o bonificatie atractiva pentru mlm
- folosesc autobot pe platforma interna de a rula intre margini ptr a crea volum si pret fals, umfland pretul pe coinmarketcap
- contracte lungi
- pay-in in bitcoin
- roi in usd
- accent pe compounding intern ( sau cum zic ei lending ) tocmai sa fii tentat sa tii banii cat mai mult in interior
- payouts in btc

Concluzia?
- ori intrati pe risc intr-o astfel de platforma de lending, intrati cat mai la inceput si trageti tare pe sistem de referali
- ori va deschideti una daca aveti banii necesari si cunostinte in domeniu ptr a crea un ico pe contract smart.


ps. faza cu premierea aia de la aniversare tare imi aduce aminte de a doua aniversare a mypayingads. Dupa acea aniversare Uday a inchis afacerea. Poate nu e cazul aici la bitconnect atat cat userii inca pompeaza bani in interior.
 
Membru
Înscris
1 Oct 2017
Mesaje
46
veche , la groapa totusi cind faceti o prezentare asa elaborata mai informativa si inainte de a posta , nu de alta dar este pacat de timpul irostit .

BitConnect nu este o Schema Ponzi!
Pentru a intelege mai bine cum functioneaza platforma recomand vizionarea intregului clip (Limba Engleza)!
Minutul - 20!
Minutul - 35!

Care este diferenta intre BitConnect si Bitcoin?
Bitcoin la inceputul acestui an era sub $1000 - a crescut 700%! La ce categorie puteam include aceasta ''afacere''?

BitConnect = Bitcoin plus platforma lending! Ce vreau de fapt sa spun? Daca maine Bitcoin ar implementa o platforma ''lending'' , care ar fi diferenta intre BitConnect si Bitcoin? Hai sa fim seriosi!

Interesant este ca Dash a atacat BitConnect doar dupa ce Bitconnect a reusit sa ii depaseasca de cateva ori in clasamantul de pe coinmarket ...Sa nu mai zic si de strategia folosita de coinmarket pentru a declasa BitConnect!
Nu inteleg de ce nu se foloseste acelasi lucru si la Dash si la celelalte monede care au masternods... Ne facem ca nu vedem acest lucru?

Prietenul meu cumpara bilete la loto in valoare de 150 - 200 lei pe luna, uneori chiar si mai mult. De cand a descoperit BitConnect, pune doar o varianta pe saptamana! Ai mai multe sanse sa castigi ceva cu BitConnect decat cu loto! De fapt cu BitConnect chiar castigi! Nu vreau sa intru in detalii legat de loto ... Ati inteles de fapt ce am vrut sa spun.
Pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui, dar decat sa ii cheltui pe chestii inutile si care mai iti afecteaza si sanatatea (bani arsi degeaba etc) mai bine investesti suma minima, ai mai mult de castigat. Cel putin eu asa am gandit cand am facut investitia! Bineinteles ca m-am si informat inainte pentru a-mi diminua riscurile! Eu consider ca am facu to alegere buna. Pentru mine functioneaza, mai am un pic si imi recuperez investitia si apoi sunt pe banii lor - cum mai spun eu!
Cel putin nu voi regreta peste cativa ani ca nu am investiti niste bani pe care multi dintre noi ii ardem aiurea!


Este foarte important sa intelegem ca BitConnect nu area nicio treaba cu $$$$, chiar daca in Lending Wallet puteam vedea cati dolari avem!

BitcConnect va disparea cand va disparea si Bitcoin! Platforma Bitconnect este prea tare (sistemul este genial) ca sa devina scam!
Sa intelegem ca si Bitcoin a fost considerat scam si inca mai este ...

Sistemul nostru monetar este o Schema Ponzi! Este mai greu ca omul obisnuit sa inteleaga, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aducem la cunostinta ..
Mai multe informatii gasiti pe internet! ;)

As avea mai multe de spus, dar este foarte tarziu si imi este somnic!i-)
Multumesc!:x:x:x
 
Ultima editare:
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Acum 16 ore a fost publicat acest articol despre Bitconnect. https://thenextweb.com/hardfork/2017/11/13/bitcoin-bitconnect-uk-ponzi-investment/
Asta nu inseamna ca e terminata afacerea. Va mai merge atat timp cat se va pompa bani in ea. Dar daca or sa inceapa cu retrageri masive atunci se va termina. Ptr ca pretul e umflat la moneda asta.

Iar cadourile alea de la festivitate, sa nu crezi ca le-au dat de la ei. Tot de la voi au fost platite.

Nici punctul de vedere al lui Vitalik nu il iei in considerare?
upload_2017-11-14_6-34-42.png

In mare eu am atentionat ca e posibil ca sa se prabuseasca la orice moment. Nu am avut intentia sa dau in topicul tau cu negativisme, ci doar am prezentat detalii dupa ce am analizat volumul si pretul de pe coinmarket ( practic de aici se ghideaza traderii cand cauta solutii ptr investitii, analize, etc). Sper sa mai mearga si sa iei si profit. Insa articole de genul vad ca se inmultesc de la saptamana la saptamana. Dupa cum vezi, dubioasa e.
 
Membru
Înscris
1 Oct 2017
Mesaje
46
Acum 16 ore a fost publicat acest articol despre Bitconnect. https://thenextweb.com/hardfork/2017/11/13/bitcoin-bitconnect-uk-ponzi-investment/
Asta nu inseamna ca e terminata afacerea. Va mai merge atat timp cat se va pompa bani in ea. Dar daca or sa inceapa cu retrageri masive atunci se va termina. Ptr ca pretul e umflat la moneda asta.

Iar cadourile alea de la festivitate, sa nu crezi ca le-au dat de la ei. Tot de la voi au fost platite.

Nici punctul de vedere al lui Vitalik nu il iei in considerare?
Vezi atașament 9881

In mare eu am atentionat ca e posibil ca sa se prabuseasca la orice moment. Nu am avut intentia sa dau in topicul tau cu negativisme, ci doar am prezentat detalii dupa ce am analizat volumul si pretul de pe coinmarket ( practic de aici se ghideaza traderii cand cauta solutii ptr investitii, analize, etc). Sper sa mai mearga si sa iei si profit. Insa articole de genul vad ca se inmultesc de la saptamana la saptamana. Dupa cum vezi, dubioasa e.


De ce as lua in calcul punctul de vedere al lui Vitalik? Adica BitConnect a fost in top 6 si Vitalik spune ca nu stie nimic despre BitConnect? Chair vrei sa il cred? - o alta bila neagra pentru Vitalik (o stii el programare dar l-am prins cu minciuna)!
BitConenct nu este o schema ponzi!
Cu riscul de a ma repeta - ne facem ca nu vedem ce metoda a aplicta coinmarket pentru a declasa BitConnect? De ce nu aplica aceeasi regula legat de numarul de monede aflate in circulatie si la (de exemplu) Dash? Nu cumva se incearca discreditarea platformei BitConenct?
Care este diferenta intre Bitcoin si BitConnect?

Articolul respectiv contine date vechi! Probabil cine l-a scris a dorit sa sperie anumiti utilizatori ai platformei BitConnect - stim cu totii ce se intampla cu pretul monedelor cand apar astfel de articole ...

https://beta.companieshouse.gov.uk/company/10948031

clEMnvc.jpg
 
Donator
Înscris
9 Oct 2017
Mesaje
127
E si tu toate incertitudinele ce planeaza eu azi 21 nov am bagat 500 $ :) Eu nu cred ca moare curand asta . Chestie este prea ampla ca sa fie vrajala . Si daca urmariti , nu ai un profit fix, sa zicem 1 % . Variaza de la o zi la alta , a avut si 0 , deci atunci nu iei nimic . Asta denota ca dobanda ce o primesti este raportata la castigul de la bursa si de cererea monedei . Habar nu am daca am fericit pe cineva ....de pe aici am luat link dar nu stiu cui ii sunt referal :) cautati ktine2017
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Pierde capital moneda.


In 28 oct era 1 miliard 600 mil.
In 3 Noiembrie aproape 2 miliarde ( posibil efectul aniversarii). Acum mai sunt 600 mil ( dar au fost si 450 mil acum cateva zile).
Asta denota ca cineva muta fonduri.
upload_2017-11-27_14-7-54.png

upload_2017-11-27_13-13-2.png
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
1 Oct 2017
Mesaje
46
Pierde capital moneda.


In 28 oct era 1 miliard 600 mil.
In 3 Noiembrie aproape 2 miliarde ( posibil efectul aniversarii). Acum mai sunt 600 mil ( dar au fost si 450 mil acum cateva zile).
Asta denota ca cineva muta fonduri.
Vezi atașament 9968

Vezi atașament 9964


A scazut la 600 mil deoarece coinmarket a ales sa ia in calcul doar ''Circulating Supply'' pentru BitConnect! Adica monedele care sunt pastrate in wallet pentru POS (Proof of stake).... nu se mai iau in calcul..

3 Decembrie 2017 - avem un Market Cap de 1 miliard si ceva ........ (in aproximativ 1 luna a revenit in forta cu 400 mil ...).

Pe 1 Decembrie 2017 BitConnenct a lansat BitConenct Debit Card.
In acest moment poti sa te inregistrezi pentru a primi un astfel de card ..

 
Membru
Înscris
2 Feb 2010
Mesaje
88
Daca investesti 10k dolari si faci compound timp de 2 ani ,calculand cu media lor din ultimele 6 luni de 1% fara sa adaug bonusul(0.25) ajungi dupa 2 ani la 65 de milioane de dolari. TI se pare sustenabil? De unde vin banii astia? La ritmul in care scade BCC-ul si la ritmul actual de cash-out au mare noroc daca ii prinde 2018.
 
Donator
Înscris
9 Oct 2017
Mesaje
127
Vin bani din "jocul " la bursa si , da mai putin din cererea de moneda pe piata ! Da este drept ca au o scadere a capitalului , motiv care a scazut in top ..dar inca platesc dobanda la ce tranzactioneaza . Daca dadea ceva promis, 1 % , sa zicem era sigur bluf . Dar poti lua 1.90, sau 0 % , deci este plauzibil ! Sincer ..asta e am investit 480$ , si nu acumules , sa scot . Am acum 580 $ la care iau dobanda , o sa pice ..ce conteaza ca recuperez ......200 $ sa zicem ?! Tot voi iesi in pierdere , nu ? Cand voi avea investitie ..20 $ pe zi atunci pun deoparte sa imi recuperez repede bani investiti . Pana atunci , oricum as fi in pierdere ! Am vazut 500000000000000 :)) clipuri si discutii! Pro si contra dar, ...treaba merge inainte , asa este si cu orice moneda virtuala , chiar si cu BTC , si uite ca nu moare ! Sa investiti , sau nu ..doar de ceea ce voi ganditi !
Eu sunt convins ca merita ! Sunt listati la cele mai bune burse , au lansat cardul bitconnect, pana mea ! Sunt mari sume investite in rulaj ...cum sa devina scam ?
Mai cititi , informati-va
 
Ultima editare de un moderator:
Membru
Înscris
2 Feb 2010
Mesaje
88
Despre ce burse vorbesti,nu exista asa ceva in crypto world..Daca te referi la exchange-uri 95% din trading se desfasoara pe propriul lor exchange.Nu au lansat niciun card inca,doar au deschis inregistrarile pentru el,iar nimeni nu stie ce fel de card va fi, visa si mastercard deja au anuntat ca nu au habar de asa ceva:)) .
Intradevar poti sa faci bani cu bitconnect dar doar daca inregistrezi multi referali ca sa iei comision,altfel un simplu calcul arata ca daca cumperi bitcoini si ii pastrezi castigi mai mult decat dobanda pe care ti-o ofera ei.
 
Donator
Înscris
9 Oct 2017
Mesaje
127
Ieu nu am referali , desi as vrea :))
Dar asa rau cum a mers , cu investitie de 480 $ , am acum 540 $ care imi produc . Fac ..1000 si incep sa adun de retragere
 
Ultima editare de un moderator:
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Cand 90% din volumul de trade e la tine in ograda e clar ca e ponzi scheme. Eu am tot spus pe aici dar nu ati luat in calcul.

Toate platformele de lending care au volum de 90% la ele pe site, si care nu au moneda listata pe exchange-uri cu high rating, trebuie sa va dea de gandit ca sunt ponzi.

Sunt promovate aici pe forum mai multe coins de genul bcc. Aveti grija!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus