Oldanno - Oldanno.com

ti33k

Team Spirit
A fost lansat zilele trecute vechiul joc anno dar de data aceasta cu o noua administratie si de la zero,a fost lansat de catre cei de la marketglory care sunt o firma serioasa si au facut platile la toata lumea de peste 6 ani de zile si deja in cateva zile au ajuns la investitii de zeci de mii de euro(se poate face transfer de bani intre marketglory,goaltycon si OLDANNO),pt cei vechi de au jucat anno mai nimic nou ceva schimbari pe la razboaie pe la firme si au introdus inteligenta in rest aproximativ la fel ,munca,work bonus,referali,firme,etc.De moment nu au fost introduse tarile private dar presupun ca pe viitor vor exista.In data de 24 septembrei vor fi scoase la vanzare actiunile la joc incepand de la 1 cent/actiune.
Citez *** First social game in which you can change virtual currency into real money. · Setting up an account takes 2 minutes. · You can be a company owner, politician or a military mastermind · There are 17 kinds of companies from restaurants to banks and magazines · You can make money with your magazine regardless of the topics you approach · You can buy and sell everything, including other players. · Invite your friends and earn taxes for life from them · It takes about one hour to manage your business. Its easy ***
Dovezi de plata inca nu am ca deabia are cateva zile voi revenii in momentul cand apar primele retrageri
Link de inscriere
http://www.oldanno.com/strategygame/ionimenialtu
 

ti33k

Team Spirit
Necesita investitie pentru retragere sume de bani ?
Nu...este free game dar cu posibilitatea de a castiga bani,categoric daca investesti bani altele sunt posibilitatile de castig...cand a fost lansat acest joc prima data(de catre alt proprietar) eu am bagat dar am si scos bani din el pana cand adminul la lasat in paragina...acum a fost preluat de catre cei de la marketglory(pana in prezent marketglory a platit peste 1 milion de euro) si sau facut modificari si optimizari la el apoi (acum cateva zile ) a fost pus din nou pe online.
 

PostOperator

Veteran
Team Spirit
Inscris si eu :)

Sunt un vechi jucator de Anno, chiar ma bucur ca s a lansat iar. Pacat ca nu lucreaza si cu PayPal . Inca nu am gasit butonul de scoatere bani .
 

smiclea

Învăţăcel
Mi-am facut si eu cont.
am observat chestiile cu articolele pentru care trebuie sa platesti daca vrei sa le vezi.
eu cum pot posta astfel de articole?
 

PostOperator

Veteran
Team Spirit
Mi-am facut si eu cont.
am observat chestiile cu articolele pentru care trebuie sa platesti daca vrei sa le vezi.
eu cum pot posta astfel de articole?
Ai nevoie de o firma de ziare, produci articole, si vinzi. Cand citesti un articol , il cumperi si asa iti creste Puterea .
 

MrBeni

Învăţăcel
Am 1 gold si nu pot sa-l schimb in euro. "Nu ai suficient in cont" stie cineva care i problema
 
Sus