Parere ideea de afacere online l CashBack & Get Paid To Promote

calin9802

Veteran
Donator
Team Leader
Team Spirit
Salut, de mult timp ma tenteaza sa-mi extind afacerea in mediul online pentru a putea ajunge la un profit mai mare si la un numar de clienti satisfacut mai mare.

In primul rand domeniul de activitate este activitatea de broker, anume asigurari auto, de locuinte s.a.m.d.

Fac acesta afacere in mediul offline de aproape 7 ani, ajungand la sute de clienti, dar toti fiind din acelasi judet ca mine.

Pentru a extinde acest fapt ma gandeam la un program de afiliere in care utilizatorii sa aduca clienti, pe ei si pe membrii familiei lui sau prieteni, iar acestia sa primeasca intre 5-12% din valoarea politelor sub forma de cash-back, iar ei nu au absolut nimic de facut decat sa trimita datele necesare ( la prima asigurare dupa care se stocheaza in baza de date ) si sa gireze contravaloarea politelor, retragerea s-ar face la 50 lei prin paypal/ transfer bancar dupa preferintele utilizatorilor.

Pareri ?
 

sapte

Învăţăcel
Am vazut ca exista asa ceva deja si a avut un mare succes cateva campanii a unor companii foarte mari. Cu siguranta vei avea succes cu asa ceva, dar este foarte mult de munca, trebuie sa ai un brand puternic pe piata, comisioane frumusele si multe avantaje celor care te vor promova. Fara o investitie serioasa intr-un astfel de program nu prea vei reusi.
 

TheBestOfTheYear

Business Club
Veteran
Donator
deja faptul ca postezi pe un astfel de forum e posibil sa iti mai aduca clienti . e o idee buna, succes!
 
Sus