Payeer - Payeer.com

gabim

Veteran
Team Spirit
De cateva zile am observat ,ca nu mai are nici o modalitate de retragere pe card.....
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
De cateva zile am observat ,ca nu mai are nici o modalitate de retragere pe card.....
22 Feb 2021 11:04Withdrawals to banks cards temporaily unavailable. Expected date for resolving: 02/26/2021
Probabil in 3 zile ,ar trebui sa fie totul ok .
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Iar nu se poate retrage pe card...urmaresc de peste o saptamana si nu este optiunea....stiti ce se intampla,de ce au problema asta mereu?
 

schoolOFdj

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Team Leader
eu ma feresc cat mai mult sa folosesc 100 de carduri , carduri=datorii ,taxe etc. Nu folosesc deloc carduri , ci doar un singur debit card,Ca sa scap de manevra asta pe payeer de exemplu nu am nici un card atasat pentru cash out, dar fac in modul urmator , toti usd, euro si ruble ,cumpar cu ei repejor crypto orice in afara de btc sau eth , de prefereat iau mai mereu doge .Dece iau doge ? pai daca luam btc de ex , taxa la cash out btc este de 0,00001 , nui bine deloc, si cel mai important ca sa vand btc minimul este de 0,001.. dar la doge nu , ai strans acolo 20 usd , te duci frumusel in sectiunea schimburi , cumperi doge, pe urma doge i trimit in coinbase ,si cand fac cash out de doge taxa moca, pe urma dupa ce intra in coinbase , frumusel vand cripto pentru euro si de acolo cash out in banca instant prin intermediul la un card provizoriu virtual ,no taxe etc decat cele de la schimbul valutar .care na este cat de cat ok ,dar mai bine decat sa am card payoneer, card skyl, tango ,si alte conturi prin perfect money si asa mai departe, paypal payeer in combinatie cu orice site de schimb valutar crypto (gen cex,coinbase, binance etc) merg la ferfectie daca mai ai si un revolut ai cireasa de pe tort ,eu nu folosesc revolut ,pentru ca nu am cu ce sa ma ajute :D classic batraneste.
A aparut dupa mult timp,posibilitatea de retragere pe card mastercard .3.99%+5$
Master card este una dintre cele mai inputite branduri , te arde la comision de sare basca ,
 

kukool

Membru
Mai știe careva in cat timp intra banii din payeer pe cardul mastercard,nu am cont verificat doar am băgat datele cardului și atât ...îmi arată că să transferat banii dar în cont nu a ajuns nimic...
 
Sus