Payeer - Payeer.com

cornel64

Veteran
Team Spirit
Salut , am incercat azi 9.08 sa alimentez contul PAYEER prin terminal QIWI si nu se poate , tranzactii suspendate apare cind verifica datele contului , aveti grija sa nu patim ca la PAYZA , sa raminem cu bani blocatii , care mai aveti bani in PAYEER incercati sa ii scoateti , schimbati in cripto etc, ca sar putea sa ne trezim cu surprize neplacute.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Si acum e momentul de investitie fortata in crypto...:)Eu i-am transferat pe platforma de vreo saptamana.
 

Claudiuu

Membru
Am incercat sa adaug la ei cardul de la ING. Cele doua incercari mi-au fost anulate. Mi-am dat seama ca nu le-am trimis inainte documentele de verificare. Le-am trimis si acum sa vedem daca le aproba si daca se pot face apoi depuneri cu cardul...
 

Claudiuu

Membru
Verificarea documentelor a durat fix 3 minute. Foarte rapizi! Acum contul e verificat. Am incercat din nou sa adaug cardul Visa si iar nu merge. Le-am trimis un printscreen cu o tranzactie anulata si am primit raspuns la email intr-un minut! Si mai rapizi de data asta. Sunt uimit sincer. Raspunsul din email e asta:

The MasterCard/Visa deposit and withdrawal options are currently offline. These methods will be available in a few days, please await.
We apologize for any inconvenience.


In concluzie, degeaba e butonul ala de adaugare card si acel formular de completare a datelor. Mai trebuie asteptat...
 

Claudiuu

Membru
Adevarat ca se poate. As putea depune doar prin Paypal si Skrill. La PM am cont dar nu am trimis nimic catre ei (acte etc.). Ca sa depun prin exchange-uri, sunt comisioane si sume minime de trimis. Ca sa depun in Payeer cu Paypal trebuie minim 25$ iar cu Skrill minim 50$. Si unele exchange-uri mai vor si acte catre ei, nr de telefon etc. Chiar nu as vrea sa trimit acte peste tot. Nu am nicio garantie ca nu se intampla nimic cu actele sau daca vor ajunge banii in contul meu... Nu am incercat pana acum.. poate as risca prin Paypal cu 25$... macar sa nu iau teapa cu mult...
 
Sus