Payoneer a marit suma necesara pentru a primi cei 25$ bonus de la prieteni

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
Salut,

Se pare ca mai nou, Payoneer vrea ca cel/cea care isi face cont si implicit card la ei de pe link-ul tau de referral sa stranga suma de 1.000$, pentru a putea primi atat el/ea, cat si tu bonusul de 25$.

Sunt de parere ca e o diferenta destul de mare, daca stam sa ne gandim ca pana acum valoarea necesara era de doar 100$, deci de x10 mai putin ca in prezent. Poate ca pentru unii, aceasta nu este o stire noua, insa eu unul abia am observat.

Am intrat in cont si am vrut sa vad care mai e situatia referralilor. Am vazut ca, desi au fost oameni care s-au inscris, eu n-am primit nimic si chiar incepeam sa ma intreb daca o fi vreun bug sau ceva, pentru ca eram aproape sigur ca, pana acum, cel putin unul dintre ei ar fi trebuit sa primeasca 100$ pe card, pentru a fi eligibil. Si cum ma uit eu prin panel, vad surpriza...

Totusi, nu trebuie neglijat programul Payoneer. Astfel, daca stiti ca urmeaza sa primiti sume maricele, astfel incat sa ajungeti la 1.000$, ar fi bine sa va faceti astazi un card Payoneer, pentru a putea primi cei 25$. Stiu, poate nu e o suma mare, insa tot sunt niste bani primiti pe degeaba.

Puteti sa va faceti un card Payoneer prin intermediul acestui link.
 
Ultima editare:
Sus