Payskip - Payskip.org

Membru
Înscris
4 Feb 2017
Mesaje
150
Salut!
Se pare ca nu mai esti atat de consecvent cum erai la inceput.

Ultimele 2 plati de la tine nu au mai venit nici cu un bonus asa cum imi dadeai la inceput.

Ba mai mult decat atat la ultima plata nu ai mai suportat taxa asa cum spui in prezentarea topicului ( ce trece de 20 $ suporti taxa)

O alta problema o am vizavi de personajul care imi fura continutul, ascunde sigla si se da drept traducatorul serialului pe munca mea.

Eu platesc din bani proprii pana la 80$ pentru traducerea unui episod bani pe care nu ii recuperez.

In loc sa protejezi oamenii care iti aduc trafic sau creatorii de continut tu le dai nas si danseaza in fata mea punand in continoare materiale traduse de mine.

Ultimele 3 materiale traduse de mine pe care le-a pus pe canalul lui nu mai au link payskip in descriere, insa are pe canal.


De asemenea el isi ridica canalul cu clipurile mele dandu-se drept autorul care a tradus materialele lipind fel de fel de inscrisuri pe clipuri.


Acum eu nu pot sa inteleg de ce userului @prapadel i-ai dat suspend iar acestui indivit nu, si il protejezi in continoare.

Acum nu imi mai dai nici un cent plus si mai mult decat atat la cererea mea sa ii dai suspend nu o faci si tine cont ca respectivul nu traduce sa imi fie concurent ci imi fura materialele imi ascunde sigla.

Din punctul meu de vedere pe termen lung nu esti la fel de consecvent. Dami te rog numele userului daca are cont pe Club PTC sa fac o sezizare moderatorilor clubului pentru furt.
 
Membru
Înscris
26 Apr 2017
Mesaje
153
Salut.
Bonusurile: se dau cand este cazul (traffic de calitate, rata buna). In ultima vreme nu ai trimis mult traffic asa ca nu am putut oferi bonusuri, tinand cont ca de cand am oferit acele bonusuri am dublat tara pe US, aproape si pe RO.
Comisionul: Prin family incepe sa fie pana la 50% (pe langa suma platita), asa ca nu mai putem suporta (o sa modific si la withdraw)
Copyright: daca doar scurteaza link-ul catre sursa ta, nu am cum sa il opresc pentru ca nu se numeste copyright, daca mai fura video, atunci o sa iau masuri.
 
Membru
Înscris
26 Apr 2017
Mesaje
153
Am adaugat inca un domeniu pentru scurtarea link-urilor. Il puteti folosi in cazul in care cel principal, payskip este blocat (spam) pe retele de socializare / alte site uri.
 
Membru
Înscris
23 Mai 2014
Mesaje
490
Salut .
La ultima plata a intrat pe paypal si a intrat in hold . Acuma seara am primit mail de la paypal cum ca "
We've completed our review of the transaction below and found the payment may not be authorized by the PayPal account holder or may be the result of suspicious activity. As a result, we’ve cancelled this transaction.
" si a retras banii din contul meu , practic si cand erau in hold tot nu erau in contul meu .
Astept un raspuns .
 
Membru
Înscris
23 Mai 2014
Mesaje
490
Salut ,
Niste raspunsuri in legatura cu platile paypal ? inca tot o astept .
Si observ ca s-au schimbat ratele . Atata timp cat va faceti platile nu e o problema . Momentan eu m-am oprit din pricina ca nu am primit banii .
 
Membru
Înscris
26 Apr 2017
Mesaje
153
Pana luni cel tarziu se vor trimite toate platile, ne cerem scuze pentru intarzieri, am avut probleme cu Paypal. Poti continua munca fara griji!
 
Membru
Înscris
26 Apr 2017
Mesaje
153
Am adaugat 2 pagini pe link-uri (click to continue), nu este captcha. Acest lucru ne va ajuta sa castigam mai mult, asadar ratele vor fi marite in curand!
 
Sus