Permission - Permission.io | Platformă publicitate mobilă [250 ASK Gratuit]

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
#1
Permission este o platformă de publicitate mobilă, care permite consumatorilor să își valorifice datele personale și atenția. Platforma bazată pe blockchain Permission va permite persoanelor fizice să primească jetoane ASK pentru a vedea reclamele, inițial din sectorul de divertisment: anunțuri video, anunțuri pentru programe TV, anunțuri pentru jocuri și anunțuri muzicale.

La inregistrare oferă 250 ASK.
Pe lângă aceste jetoate, aveți posibilitatea să câștigați zilnic ASK prin vizionarea unor clipuri din sectorul divertisment mai mult, trailere la filme, prezentare produse ș.a.m.d.
In fiecare zi apar clipuri noi, sunt clipuri și cu 150 ASK câștig, cu intervale de la 0.30 secunde până la câteva minute.

Mi se pare o idee genială de-a promova produsul pe o parte și pe cealaltă de-a fi recompensați cei care vizionează reclama.Link înregistrare: https://watch.permission.io
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
#5
@2Pac posibil, am sute de airdrop-uri făcute, dar parcă îmi sună cunoscut numele...
Dar azi m-am înscris de aici de pe link-ul tău
S-a oferit 25k pentru primii nu știu câți membri care s-au inscris la whitelist.
De asta intreb.

Să ne spună și ceilalți cât oferă, posibil să fie valabilă oferta și acum. :)
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
#9
Pentru a primi ALX din vizionarea videoclipurilor, vă recomand să stați pe pagină până la terminare, altfel nu va contoriza.
In schimb puteți da pe mute tab-ul, să nu deranjeze fonic.
 

2Pac

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
#11
Până pe 31 August este valabilă oferta cu 1000 ALX la inregistrare, din Septembrie se va oferi doar 100 ALX la inregistrare.
Deci, nu ratați ocazia!
 

WARfree

Învăţăcel
#19
Am primit 100 ASK (se pare ca sa schimbat moneda) , dar intrebarea mea este cum retrag de pe site-ul asta, sau ce fac cu aceasta moneda!
 
Sus