PiataDeReclame - piatadereclame.ro

Donator
Înscris
27 Iun 2011
Mesaje
617
vad ca a revenit..mai are cineva curajul sa-l incerce? :))
 
Membru
Înscris
4 Aug 2010
Mesaje
16
Piata de reclame a fost preluata din Februarie de catre o firma romaneasca (T2K Web Soft SRL). Din februarie si pana acum am reusit sa crestem atat numarul advertiserilor cat si al publisherilor. Avem peste 300 de spatii publicitare disponibile in diferite formate. Detalii gasiti atat pe blogul site-ului cat si pe pagina de facebook oficiala a site-ului Piata de reclame.

neluioan a spus:
cu asta cum este,ce trebuie facut?
Site-ul functioneaza in sistemul advertiser/publisher. Advertiser-ul este acea persoana care doreste sa-si promoveze site-ul si care plateste pentru acest lucru. Publisher-ul este acea persoana care detine un site si vrea sa castige bani cu el, iar pentru aceasta, pune la dispozitia advertiserilor spatii publicitare.
 
Membru
Înscris
15 Iun 2012
Mesaje
148
cu siguranta accepta, dar eu iti recomand sa nu te apuci cu el.

L-am pus si eu azi si e foarte prost. Eu pe site am o gramada de vizitatori unici, afisarile sunt foarte multe si cu acest site nu fac nimic(cu piatadereclame)
Am creat un subiect, in cateva minute am facut 50 de afisari(nu ca un user face 49 de afisari si altul face restul...afisari unice) acum(dupa 3 ore) cand am intrat in contul meu de pe piatadereclame am ramas uimit .... 17afisari si 0.00Euro.
Eu unu nu il recomand, decat sa faceti bani cu asa ceva mai bine nu faceti deloc
 
Membru
Înscris
4 Aug 2010
Mesaje
16
1. Desi avem si optiunea aceasta, advertiserii nostri platesc doar pentru click, nu pentru afisari. Pun pariu ca daca ai fi advertiser, ai plati tot numai pe click pentru ca te intereseaza efectiv numarul de vizite primite pe site-ul propriu.
2. Pe site-ul tau din cand in cand se afiseaza si reclame proprii ale firmei noastre (2 la numar) care apar in momentul in care expira reclamele advertiserilor sau li se termina creditul. Aceste reclame nu cunt contorizate, in schimbul lor publisherii primesc acei 5 euro de la inscriere (de care ai uitat sa mentionezi ca-i ai in cont )
 
Sus