plata adsense

Membru
Înscris
23 Noi 2012
Mesaje
22
Spunemi si mie imi trebuie vreun cont sau ceva la wester union inainte sa ridic banii ? Sau ma duc cu mainile in buzunar si zic ca vreau sa ridic niste bani , dau nume si prenume si gata ?
 
Membru
Înscris
14 Ian 2011
Mesaje
294
Iti trebuie:
Numar de control (de la sectiunea plati in google.com/adsense)
Date epxpeditor (idem)
ID client (care il gasesti la sectiunea plati apoi dai conturi de venituri si ch) - acesta nu este mereu obigatoriu dar la unele banci il cere deci e mai bine sa il ai
Buletin
 
Veteran
Înscris
7 Mar 2013
Mesaje
2.346
Stiti cum pot intra din nou sa fac un cont pe adsense? Ca nu mi-au aprobat primul cont ca blogul meu nu avea vechimea necesara si nu avea vizualizari, insa acum are si vechime si vizualizari ca l-am bagat pe un site de surf..Dar chestia e ca mie imi apare numai asa ceva cand intru la google adsense:

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.

Return to AdSense home.

Cand dau return adsense home, apare acelasi lucru..Vad ca nu mai imi apare deloc pagina de inregistrare....Am un an de cand imi apare numai mesajul asta..
 
Membru
Înscris
22 Feb 2014
Mesaje
8
Poate ti-au dat un fel de restrictie pe ip.
Incearca sa iti faci cont de pe alt ip :)
 
Veteran
Înscris
7 Mar 2013
Mesaje
2.346
Am reusit sa fac altul cu alta adresa de gmail, dar de data asta cu youtube, ca bloguri de pe platforma blogger sau wordpress nu mai primesc de fapt nu mai primesc subdomenii, acum trebuie sa ai domeniul tau www.example.ro sau .com

genul: www.example.blogspot.com nu mai primeste, pacat ca aveam cu blogul foarte multe vizualizari prin hitleap..asta e, acum fac vizualizari si la clipurile video prin hitleap..:)
 
Veteran
Înscris
7 Mar 2013
Mesaje
2.346
Nu am scos nimic, abia am facut din martie si pana acum 0.38 eurocenti..:))..Nu prea da lumea clickuri pe reclamele de la youtube..
 
Membru
Înscris
5 Apr 2017
Mesaje
53
daca e prima oara cand scoti nun te ingrijora, dupa ce ai facut 70 de euro, mai dureaza o saptamana doua pana iti trimite, ai ei un prag de verificare.
 
Sus