Platile mele bitter.io

Cristal

Veteran
Donator
A 36a plata de la bitter.io ceruta ieri si venita azi noapte :
36th payment bitter-io.jpg
Multumesc anticipat celor interesati sa se inscrie si celor activi la vazut reclame.
Din pacate nu mai pot oferi de mult comisionul de referali 80% deoarece nu se mai afiseaza toti referalii.
 

Cristal

Veteran
Donator
Ma înscriu și eu acum. Mulțumesc frumos.
Multumesc frumos pentru inscriere. Poti sa incerci si FreeBcc din semnatura mea , cand era bitcoinul la vreo 3600 se putea castiga cam 3000 de satoshi si usor peste, pe zi.
Mai merge? Cati satoshi se pot face pe zi fara refferali?
De mers stiu ca mai merge dar nu mai stiu exact cat se face pentru am rugat pe cineva de incredere sa imi vada adurile in locul meu pentru o perioada de timp, ca la mine nu merge addonul dar cand se aduna vreo 30k satoshi imi face retragerea si ii dau si lui din ei.
Cu prima ocazie cand mai apare withdraw la mine postez dovada la toata suma retrasa.
Daca te inscrii si nu esti esti multumit de bitter atunci poti sa incerci FreeBcc din semnatura la asta se castiga undeva la vreo 3000 satoshi zilnic dar din vazut short linkuri.
 

Cristal

Veteran
Donator
este reteaua incarcata dar costa mult feeul de expediere. Am facut o simulare de trimitere de 120k satoshi si feeul minim care se accepta din walletul blockchain este de 21k satoshi pentru 120k satoshi trimisi adica 1.43$ ceea ce pentru o trimitere de vreo 6$ sa platesti 1.50$ e mult.
Adica minimul era acum vreo ora de 44 satoshi/byte fata de acum o saptamana cand era 2 satoshi/byte.
Probabil asteapta o eliberare a retelei (asta ca sa nu mentionez ca bitcoinul a ajuns la 7000$ deja) nu stiu ce sa zic. Oricum nu are rost sa fii activ pana nu plateste.
 
Sus