Platile mele Freebitcoin (in total 0.255 BTC)

Osbra

Veteran
Mă poți ajuta sa înțeleg cerintele acelea de a scapa de captcha? As vrea sa cumpăr tickete la loterie, asta mi se pare cea mai ok, decât sa joc la multiply.
Să zicem ca eu cumpăr acum numărul de tickete ce mi-l cer ei acolo, iar mâine se termină concursul cu loteria si începe o noua runda, imi dispar ticketele si trebuie sa cumpăr altele?
Trebuie sa acumulezi un total de cat scrie acolo de bilete cumparate la loterie, nu conteaza in ce runde ai cumparat. Nr de bilete cumparate ramane salvat permanent pe cont.
Nu avem captcha pentru claim. Eu dau direct pe 'Roll' pentru claim.
De asemeni, nu trebuie neaparat acumulat un anumit numar de bilete, poti participa si numai cu cateva bilete la loterie, dar desigur, cu cat ai mai multe, sansele de castig cresc. De exemplu la runda trecuta, un participant a castigat 0.00535487 BTC (locul 7) cu numai 164 de bilete. Eu nu am cumparat bilete, ci le-am obtinut gratuit din claimurile mele si ale referalilor. Obtinem 2 bilete gratuite de loterie pentru fiecare claim si unul gratuit pentru fiecare claim al referalilor. Daca vrei sa le cumperi, un bilet de loterie costa 0.00000001 BTC. Ca la orice loterie, biletele sunt valabile numai pentru runda in curs, ele dispar, dupa ce s-a facut extragerea biletelor castigatoare. Numarul lor la mine intotdeauna s-a resetat la 0, la inceperea unei runde noi.
 
Sus