Plățile mele Lazybucks

Adrian1199

Veteran
Team Spirit
Am să va prezint plățile mele de pe lazybucks.
Este un site care vă plătește cu 5$ pe săptămână fără sa faceti nimic pentru ei. Trebuie doar sa le oferiți contul de facebook, iar ei vor creea o pagina pe care vor testa diferite reclame.

Contul trebuie sa fie de minim 2 ani, sa aveti o poză reala cu voi la profil, sa aveti minim 18 ani, sa aveti minim 100 de prieteni.

4 pasi simpli: înregistrare, completare profil, instalare extensie si logare pe fb prin intermediul ei

Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti contul de pe un pc/laptop prin GOOGLE CHROME(numai de pe acesta merge), va completați profilul la tabul din dreapta sus "my profile" unde va treceți id ul de la contul de fb si parola de la el, adresa de paypal. Iar la ultimul pas trebuie să vă descărcati extensia lor si sa va logati pe fb prin acea extensie. Si atât.

Link: https://lazybucks.co/?usr_ref=4c3af50cdd77e363

Mai jos aveți și dovezile de plata săptămânale! 27$ retrași până acum

P.S. Primiți 5$ pentru fiecare referal validat!
 

Atașamente

yoonutzel

Învăţăcel
Salut, pana la urma e cam riscanta treaba cu logatul pe facebook si prin intermediul extensiei lor... nu vi se pare?
 

kukool

Învăţăcel
Pe mine ma ținut trei săptămâni în așteptare să îmi activeze contul,și în final ma refuzat...de ce nu am de unde să știu...am contul de Facebook de 10 ani,am numai poze și la profil și în postări cu mine și soția și copilul,că am înțeles că trebuie să ai poze reale la profil,și ma respins...oricum nu prea se merita să îți dai datele de pe Facebook ,eu nu ii văd că firma serioasa...
 
Salut, pana la urma e cam riscanta treaba cu logatul pe facebook si prin intermediul extensiei lor... nu vi se pare?
Nu.. ca oricine altcineva doreste sa se conecteze pe contul meu , primesc notificare instanta pe telefon si mail si daca nu o aprob , nu poate intra + 2-3 metode de recover in caz de intra printr-o minune.
 
Sus