Pokerstars Down - Romani fericiti

AlfaStar95

Membru
Ieri in jurul orei 23:00 Romania, serverele Pokerstars au cazut pentru aproape toate tarile lumii, in afara de Romania, Belgia si Bulgaria.

In acest timp, romanii au putut lua jetoanele celorlalti jucatori, urcand semnificativ in topuri.

La un moment dat, pokerstars a oprit toate turneele si au platit fondul de premiere jucatorilor ramasi in turneu, in functie de jetoanele lor.
Acest fapt a facut sa apara situatii anormale, in care unii jucatori au castigat chiar mai mult decat daca terminau pe primul loc (poza mai jos).

Totusi sunt extrem de multi oameni nemultumiti (evident), deoarece multi oameni au fost eliminati de romani fara sa poata face nimic, si cand pokerstars a oprit turneele si au impartit fondul de premiere, ei erau deja eliminati din turneu, deci nu au castigat nimic.

Crash-ul a aparut cand nu se putea mai rau, exact duminica seara, cand sunt cele mai multe si cele mai bogate turnee.

Daca va uitati la clasamente, observati numai romani in top la toate Sunday Million, warm up + celalalte turnee. Efectiv au castigat mii de dolari fara sa faca nimic.

* Am fost si eu la mese ieri seara si am observat acest lucru. Dar eu am intrat pe final si am castigat vreo 2-3 $.


DkbqWQ3WwAAh0B2.jpg large.jpg
 

AlfaStar95

Membru
Eu joc mai mult cash, si am jucat cateva turnee de ~ 2$ in care erau foarte multi jucatori, de aceea cand s-a impartit premiul nu am facut prea multe :).
Colegul de mai sus era intr-un 33 $ Re-buy cu doar 700 jucatori, cu foarte putini romani / belgieni, deci a luat blind-urile de la toti :))
 
Sus