Popwin - popwin.net

Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
u61t9Ve.jpg

PopWin este o retea de advertising bazata pe pop-unders,pop-ups si mobile redirect (alte ad formats in curand ).Oferim diverse moduri de monetizare a website-urilor :

1) CPM – ratele pe CPM pentru tarile de top ( US,UK,AU) incep de la $2,iar pentru restul variaza in functie de campaniile pe care le avem.

2) CPA – Avem campanii CPA non-incentive cu o rata de conversie buna,optimizate in functie de tarile din care vin utilizatorii . Plata va fi facuta per conversie.

3) PPI cu mobile redirect – Tool –ul acesta genereaza o rata de conversie extrem de buna pentru monetizarea traficului pe mobil. De asemenea,ofertele sunt tot non-incentive si au rate de payout bune .Plata va fi facuta per conversie.

Pentru cei care doresc sa trimita trafic la noi doar pentru anumite tari, avem optiunea de fall back URL pentru a trimite traficul ramas la alta retea. Plata se face in fiecare vineri ,minimul de withdraw fiind de $20 prin PayPal.


Oferta : Pentru cei care se inregistreaza ca referral la ktalyn,acesta le va asigura withdraw daily la minimum $20 si solutionarea eventualelor probleme + revshare back 100%.
De asemenea,cei interesati pot primi zilnic lista cu campaniile pe care le avem active si bid-ul corespunzator.

Sign up cu reff
Sign up fara reff

O zi buna!
 
Ultima editare:
Membru Banat
Veteran
Donator
Înscris
8 Sep 2009
Mesaje
5.619
imi place siteul...
ratele le poti publica aici, nu iti interzice nimeni acest lucru. sigur vei avea mai multe inregistrari ;)
 
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
Salutari popescunicolae,

Am decis sa nu publicam ratele pentru a nu exista discutii.Oricum cei interesati ne vor contacta.

O zi buna,

Popwin team
 
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
* Minimul de retragere este acum de $5.
* De asemenea,avem si un sistem de afiliere prin care poti sa inregistrezi persoane si sa castigi comision de pe urma castigurilor lor.
* Bonusul de 20% se adauga la primul depozit in valoare de 50$ sau mai mult .

O zi buna,
Echipa Popwin
 
Membru Banat
Înscris
8 Mai 2015
Mesaje
119
m-am inscris si eu dar mi-ati refuzat site-ul, m-am inscris si pe clicksor si ei mi-au aprobat imediat site-ul si au rate foarte bune de 0,20$ CPM, sunt de 4 ori mai mari decat reteaua pe care o foloseam inainte, doua lucruri mi se par ciudate la voi, nu aprobati site-uri pe care alte retele de renume le aproba imediat si nu publicati ratele, nici un editor care are un site cu trafic mare nu o sa mearga pe ideea ca iti baga reclamele si ii spui tu care sunt ratele cand ai timp:), suspecta treaba:):):)
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
Salut onlydog,

Te rog sa-mi dai add pe skype la adresa popwin.net si o sa sa ti evaluez inca o data site-ul. S-ar putea sa fi fost pentru ca aveai un site cu extrem de multe reclame sau care functiona pe blogspot.
Nu acceptam orice site-uri pentru ca vrem mult organic traffic,nu bot traffic . De aceea am decis momentan ca nu vom accepta orice blog facut pe blogspot,decat daca acesta are o vechime mai mare de 3 luni si este updatat saptamanal. Avem un eCPM mai mare de 0.20, te putem asigura de asta :)

Dupa cum am mai spus,ratele sunt distribuite pe skype / email , nu postate pe forum ,pentru ca acestea depind de mai multi factori : calitatea site-ului,traficul,calitatea traficului si inca cateva. Cat de curand vom crea o prezentare cu ratele noastre si ce avantaje vor avea cei care ne vor alege .O sa postez prezentarea pe forum la momentul oportun

O zi buna,

Popwin Team
 
Membru Banat
Înscris
8 Mai 2015
Mesaje
119
nu am blog, am un site care nu este cu domeniu gratuit, este cu .com, traficul este organic in proportie de 85-95% pentru ca o parte se logheaza direct si google analytics nu-i vede ca find trafic organic, la fel variaza si utilizatorii unici, intre 3000 si 5000 pe zi, are 6 luni vechime, deocamdata am monetizat cu cliksor si sunt multumit de ei, ti-am dat detalii despre site-ul meu pentru ati putea face o idee, nu este un blog cu 3 unici pe zi si restul hitleap:) poate o sa-l inscriu la voi, vom vedea, vad ca cei de la cliksor imi contabilizeaza peste 80% din vizualizari, este acceptabil
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
Nu stiu din ce motiv ti-a fost refuzat site-ul,va trebui sa vorbesc cu cei de la support - dar pentru aceasta te-as ruga sa-mi dai un PM cu site-ul tau.

De asemenea,problema cu bot traffic va fi rezolvat in urmatoarele zile,cand vom realiza un tool de detectie a bot traffic-ului .
Te invit sa vorbim mai multe pe skype la adresa popwin.net ,daca doresti si mai esti interesat de noi / daca doresti sa vezi ratele care te intereseaza .

O zi buna,
PopWin Team
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
Am modificat descrierea platformei deoarece am facut multiple schimbari la aceasta. Va invitam sa testati noul nostru sistem si asteptam feedback-ul vostru.

Multumim!
 
Membru
Înscris
31 Ian 2016
Mesaje
24
Salutari,confirmarea ar trebui sa fi venit acum.

@sandub69 astept un feedback,multumesc!

Multumesc pentru confirmare, dar imi pare foarte rau, si in felul asta va avertizez si pe voi NU MAI LUATI HOST DE LA HOSTINGER, se pare ca mi-au sters contu de gazduire si am pierdut tot ce aveam pe el. Domeniul inca il mai am. O sa iau gazduire de alt undeva si o sa continui site-ul.
 
Membru Banat
Veteran
Donator
Înscris
7 Feb 2011
Mesaje
550
Acum este disponibil si un tool de reclame Insterstitial care apar dupa un timp definit de voi.
 
Donator
Înscris
6 Apr 2011
Mesaje
319
stumbleupon traffic acceptati?ca mi-a venit o idee ieri,am puso in practica si vad ca merge treaba,doar trafficul lor e pe bursts,nu e constant.
 
Membru
Înscris
30 Mai 2015
Mesaje
24
Daca il poti monetiza folosind pop under code sau direct link,da. Dar vom testa putin sa vedem daca ideea ta e bun.
 
Membru
Înscris
19 Mar 2015
Mesaje
351
nici eu nu am primit nici un mail...da vad ca pot sa ma loghez pe site
acu am am vazut ca am selectat advertiser in loc de publisher ,cum pot sa schimb asta??sau sa fac alt cont?
 
Sus