Postloop - Postloop.com

carina75

Veteran
Postloop o platforma unde se regasesc atat proprietarii de forumuri cat si cei care posteaza astfel de mesaje in forumuri.
Daca va regasiti in postura de "forum owner" puteti sa va faceti rost de posturi pt forumul personal fie achizitionand pachete de postari, fie primind postari in schimbul postarilor personale.

Eu , neavand forum am ales versiunea de scriitor/ poster pentru care primesc $0.05 per post.
Mai intai si mai intai va trebui sa va inregistrati in site ,

AICI:

http://www.postloop.com/invite/Honiawa

Apoi intrati in forum portal, postati 10 posturi, la alegere, in 24h sunteti aprobati, si apoi puteti sa scrieti cate posturi vreti in oricare din forumurile existente in postloop (77 acum).
Postarile nu sunt limitate/ zi, deci puteti sa faceti si $15 pe zi din postari, cum fac unii deja.

Limba obligatorie- engleza

Sistem referal 10% din castigurile forever.Faceti un calcul : la o medie de 50 postari pe zi= $2.5 , voi aveti $0.25 per ref.Deci banii s-ar aduna foarte repede cu 10-15 refi.

Se acorda si bonus pt. avg . ridicat la rating.Cu cat postarile sunt de calitate si proprietarii de forumuri va dau rating mare cu atat bonusul este mai mare.

Eu zic ca merita incercat!Daca va inscrieti la mine o sa aveti si payment proof foarte repede postat.

Multumesc si spor!

http://www.postloop.com/invite/Honiawa


o dovada de-a prietenei mele care a cerut banii in 8 iunie, recent

http://makingmyfirstmillion.webs.com/apps/photos/photo?photoid=128372206
 

VeNoM

Donator
Deci minumul este 5$ ... o sa ma bag si eu , cred ....
Alte dovezi de plata mai sunt ?


OFF: Cine mai stie/are site/forumuri unde trebuie sa postezi pentru a face marunt repejor, sunt rugati sa imi dea PM cu site :D
OFF: Cine mai stie/are site/forumuri unde trebuie sa uploadeze(POZE !!!) pentru a face marunt repejor, sunt rugati sa imi dea PM cu site :D
 

carina75

Veteran
leibu a spus:
inscris,unde pot vedea punctele si cum aflam daca suntem admisi?
trebuie sa intri in portal forum, sa fii "subscribed" la forum portal , apoi scrii 10 postari si o sa primesti un mesaj cum ca esti in review. in 24h ti se transmite daca esti acceptat sau nu.
 

carina75

Veteran
leibu a spus:
portal forum adik aici?aici trebuie sa postez?
pt. verificare da. trebuie sa bagi 10 posturi, dupa care esti acceptat sau rejectat. dar o sa primesti mesaj .
pe urma te duci in forumurile existente-80 si ceva de forumuri, iti alegi domeniil in care vrei si esti liber sa postezi unde vrei.
 

OneDollar

Veteran
Donator
pai cred ca e ok am vb si cu adminu pe forum :) altfel primeam msj k nu sunt acceptat nu?oricum eu mai ast si mai postez cate ceva :)
 

Geo

Membru
M-am inscris acum cayeva zile si am facut alea 10 postari de proba foarte repede. In cam 3 ore am primit raspuns ca am fost aprobata si am primit un rating de 4.50 (din 5). Azi neavand ce face m-am inscris pe vreo 5-6 forumuri care mi-au sunat mie mai interesant si m-am apucat sa postez: am adunat 7$ pe care i-am cerut acum o ora. Pana maine seara sigur ii am in Paypal. A, si mi-a mai si crescut un pic ratingul la 4.60 :D

Acum primesc pe un singur post aproximativ 8-9 centi si nu-mi ia niciun minut uneori sa il scriu. Merita incercat daca stati bine la capitolul engleza.

Pentru cei care vor sa se inscrie: in masura timpului disponibil am sa va ajut daca vreti cu cele 10 postari initiale ;) Dupa ziua de azi sunt convinsa ca se pot face 5$ pe zi atata vreme cat sunteti seriosi

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=uPIjDtV5-34. L-am gasit pe youtube si explica nitel ce trebuie facut pentru inceput.
 

Djleet

Membru
Am facut si eu imediat cele 10posturi, dar am o mica nelamurire:

Cod:
"IMPORTANT REQUIREMENTS TO WITHDRAW:

    * You must have at least 100 points to withdraw.
    * Your User Rating must be better than the average User Rating to withdraw. Your current rating is 0.00 and the current average rating is 4.07."
Cum ajung sa fac rating mai mare de 4.07 ??
 

Geo

Membru
In primul rand primesti un rating de la postloop pentru postarile facute. Apoi o sa tot primesti rating de la fiecare forum pe care te inscrii si postezi pentru bani. Dupa ce aduni 5 postari pe un forum, owner-ul trebuie sa te noteze. Asa ca primele 5 postari ar trebui sa fie super bune
 
Sus