PPD descarcare gratuita

ilicitus

Membru
exista un site ceva gen costaction.com care sa nu stearga fisierele care nu au fost descarcate?
Nu inteleg intrebarea. Vrei sa stii daca exista un site asemanator in care nu se sterg niciodata fisierele care nu au fost descarcate? De ce te-ar interesa asa ceva? - ca sa nu le pierzi? - altfel, daca nu sunt descarcate de nimeni, de ce ti-ai dori sa fie pastrate?
 

Cristal

Veteran
Donator
exista un site ceva gen costaction.com care sa nu stearga fisierele care nu au fost descarcate?
siteul aratat ca exemplu pare mai degraba un site de afiliere si nu de hosting .
- Daca de exemplu te intereseaza sa stochezi niste fisiere personale si sa nu le descarce oricine ci doar un prieten la nevoie atunci incerci mega.nz si aici e strict hosting nu se castiga bani . Primesti 50 GB free si stiu ca ultima oara avea program de referali adica primeai cred ca 1GB permanent, de fiecare referal adus.
Din ce am vazut pe net la cineva care urca copyrighted content pe mega.nz si posta public linkul sa descarce lumea, mega.nz i-a sters contul.
Mega.nz este o noua versiune a unui site mai vechi , am uitat numele, care a fost inchis de f.b.i. parca, mai demult pentru illegal copyright content .
Am un cont free pe mega.nz de vreo 4 ani si nu mi-a sters nimic dar eu nu fac file sharing online ci doar la vreun prieten daca ma intereseaza sa ii dau ceva.
Mai este si mediafire.com care iti da doar 10 GB gratis si mi se pare ca tot asa nu are optiune sa castigi bani ci doar e pentru fisiere personale.

- Daca te intereseaza treaba aia cu castiga bani per download atunci mai sunt siteuri de hosting care au propriul lor program si nu fac afiliere. Cum ar fi asta https://wupfile.com/?op=make_money sau http://uploaded.net/ sau care or mai fi pentru file hosting si sharing.
 
Sus