Prima mea piesa rap

Cristal

Veteran
Donator
e inregistrata in aer adica muzica e de la un difuzor si de asta calitatea sunetului e slaba.
Ti-as recomanda daca mai vrei sa mai compui ,sa cauti undeva fl studio 10 sau 11 sau 12 , deschizi cantecul mp3 in aplicatia asta si lipesti versurile tale dar in prealabil sa le fi aplicat niste filtre si lipesti la cantec ,dar oricum pentru primul cantec e foarte bine .
in clip la youtube se vede ceva legat de o relatie esuata cu o fata dar in versuri am inteles ca e vorba despre despartirea de tata ? Sper ca nu ai in gand chestii de genul sepuku sau disparitia din peisaj.
Daca simti ca ai vocatie si iti ies bine ritmurile continua sa lucrezi. Daca nu mai vrea sa iasa ceva ia o pauza.
Ia sa vedem a 3a compozitie a mea in fl studio sa vezi cate poti face cu aplicatia asta care are si mostre pe genuri/instrumente :D.
 
Ultima editare:

RhamyElle

Membru Banat
Daca zici ca e prima ta piesa, e ok... Bine, sonorizarea e cam slaba dar daca e prima, ai timp sa te perfectionezi. Succes pe viitor !
 

PicCoLo

Veteran
Team Spirit
@Cristal , multumesc , un comentariu pe masura , ai dreptate ca beatul a fost in aer...adica pe boxe..
In legatura cu clipul youtube...da... stiu ca am dat-o in bara cand am pus aia...in versuri este vorba despre "tata" iar in video este vorba despre "o fata"...
Incerc sa trag piesa aceasta din nou , sa vad cum iasa
Multumesc frumos , apreciez efortul tau. PS:Negativul suna bine , ala de cloud

@Dahlia , multumesc frumos

@top49 , multumesc , apreciez
 

Bogdan24

Membru
Ai sarit de pe beat de multe ori, versurile nu sunt cine stie. Te sfatuiesc sa lucrezi mult la o piesa inainte sa o pui pe net.
 
Sus