primire bani in paypal de la cineva care nu are cont

#1
deci daca cineva vrea sa-mi trimita bani in paypal la o adresa , ma duc la
Request a payment scriu adresa de mail a persoanei,el primeste mail si daca apasa pe linkul "pay now" il duce catre o pagina unde trebuie sa se logheze in paypal sau sa-si faca cont ,dar daca nu are cont si nu-si face cum poate sa-mi plateasca din contul lui bancar,de pe card?
 
#2
scrie chestia asta in paypal "You can request money from anyone with an email address, even if they don't have a PayPal account. "

dar cum ziceam scriu adresa de mail a persoanei,el primeste mail si daca apasa pe linkul "pay now" il duce catre o pagina unde trebuie sa se logheze in paypal sau sa-si faca cont, deci nu are optiunrea sa plateasca cu cardul
 

Vladv26

Veteran
Team Spirit
#3
Se putea acum cativa ani sa trimiti prin Paypal fara sa ai cont dar acum nu mai este posibil din cauza a ceva legi din US, care spun ca Paypal trebuie sa stie ID-ul tuturor persoanelor iar tranzactiile vor fi pastrate pentru 5-7 in registrul lor.
Deci e obligatoriu sa isi faca cont ca sa iti trimita banii in Paypal. O optiune ar fi sa plateasca pe cineva sa ii schimbe banii din banca in Paypal si sa iti trimita direct tie dar o sa platesti niste taxe pentru acest schimb.
 
Sus