primire bani in paypal de la cineva care nu are cont

cristirg

Membru
deci daca cineva vrea sa-mi trimita bani in paypal la o adresa , ma duc la
Request a payment scriu adresa de mail a persoanei,el primeste mail si daca apasa pe linkul "pay now" il duce catre o pagina unde trebuie sa se logheze in paypal sau sa-si faca cont ,dar daca nu are cont si nu-si face cum poate sa-mi plateasca din contul lui bancar,de pe card?
 

cristirg

Membru
scrie chestia asta in paypal "You can request money from anyone with an email address, even if they don't have a PayPal account. "

dar cum ziceam scriu adresa de mail a persoanei,el primeste mail si daca apasa pe linkul "pay now" il duce catre o pagina unde trebuie sa se logheze in paypal sau sa-si faca cont, deci nu are optiunrea sa plateasca cu cardul
 

Vladv26

Veteran
Team Spirit
Se putea acum cativa ani sa trimiti prin Paypal fara sa ai cont dar acum nu mai este posibil din cauza a ceva legi din US, care spun ca Paypal trebuie sa stie ID-ul tuturor persoanelor iar tranzactiile vor fi pastrate pentru 5-7 in registrul lor.
Deci e obligatoriu sa isi faca cont ca sa iti trimita banii in Paypal. O optiune ar fi sa plateasca pe cineva sa ii schimbe banii din banca in Paypal si sa iti trimita direct tie dar o sa platesti niste taxe pentru acest schimb.
 
Sus