Probleme/Intrebari PayPal (FAQ) - Topic cu problemele pe care le puteti intalni

inter_sibiu

Membru Banat
Veteran
Pai ce zice la centrul de rezolutie? Daca e faza cu verificatul actelor cred ca ai depasit termenul si ti-au inghetat contul. Am avut la dispozitie o luna sa actualizam contul cu datele cerute de ei.
Daca ai facut asta deja, si totusi nu poti trimite atunci cineva ti-a creat disputa. Tot acolo la centrul de rezolutie afli despre ce e vorba.
 

darvid16

Membru
Stie cineva unde se verifica limita anuala a contului? Am dat la See how much you can send with PayPal si-mi apare numai limita zilnica de 500$. Si culmea ieri am incercat sa scot 1000$ si mi-a acceptat. S-a schimbat ceva?
Salutare, asa am patit si eu, am scos de vreo 2-3 ori cateva sute de euro apoi deodata mia spus ca trebe sa setez limita.
este o porcarie chiar daca nu o depasisem nu ma lasa sa retrag nici macar 1 sau 10 euro.
am facut un tiket am vb cu ei si mi-au spus ca trebuie sa imi verifice cardul. desi lau mai facuto data.
asa ca trebuie sa ai bani pe card il adaugi acolo si apoi astepti.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Azi am incercat pentru prima oara sa scot bani din paypal pe cardul verificat mastercard Libra internet bank,primesc acest mesaj:
"You'll need to add a bank account
It's free to add a bank account to PayPal."
nu pot sa bag ibanul cardului ca imi da mesajul :Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.
pe cardul meu atasat la ei, imi apare sa completez codul din 3 cifre de pe spatele cardului,imi zice ca este ok dar nu merge mai departe....
am trimis un ticket la ei dar mi-au trimis niste chestii generale care le gasesti la ei pe site....nu mi-au raspuns pe cazul meu
stie cineva ce pot sa fac ?
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Asa banuiam si eu,dar vad ca nu imi raspund asta,nu-mi spune ca cardul este mastercard si nu pot retrage pe el,imi trimit abureli ca sa sterg cookies,ca ei nu au primit nici un cont bancar,completat de mine...cardul a fost verificat...ce sa fac, sa-mi fac alt card si sa nu pot retrage nici pe ala ?
 

glad

Membru Banat
Donator
Asa banuiam si eu,dar vad ca nu imi raspund asta,nu-mi spune ca cardul este mastercard si nu pot retrage pe el,imi trimit abureli ca sa sterg cookies,ca ei nu au primit nici un cont bancar,completat de mine...cardul a fost verificat...ce sa fac, sa-mi fac alt card si sa nu pot retrage nici pe ala ?
Pai ia IBAN-ul de la cardul Libra (MasterCard) si baga-l la Bank Account, daca pe mine m-au lasat cu un IBAN de CEC Bank te lasa si pe tine.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
nu ma lasa, imi da mesajul ::Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Am primit urmatorul mesaj,poate mai intereseaza pe cineva :


Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT/BST Monday to Friday. You can use Skype or similar VoIP service with call out credit to save on call charges.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
Maria
PayPal
O sa fac un card nou visa si o sa incerc sa scot pe el....
 

Pateu

Învăţăcel
Salut.Am primit bani de la un Canadian in schimbul unui cont de joc. Am vorbit pe Facebook , mi-a trimis banii si i-am dat contul. Acum m-a blocat pe Facebook si am emoții sa nu ceara refund ca sa ma tepuiasca. Am ajuns la stadiul in care dupa ce am asociat un card Visa Brd, am bagat codul si am facut transzactia de pe contul PayPal pe cardul meu Visa BRD. Bani nu mai sunt in contul PayPal dar nici pe card inca nu au ajuns. El nu a deschis dispută dar desi nu l-am pacalit cu nimic, tot am niste temeri. Intrebarile mele sunt:
1. Poate sa-mi mai blocheze banii acum?
2. Daca peste ceva timp se trezeste sa-mi deschidă disputa si castiga(avand in vedere ca e Canadian iar eu am doar niste printscrean-uri cu conversatiile noastre), PayPal poate sa-mi ia banii de pe cardul meu bancar asociat contului PayPal? Sau doar blocheaza contul PayPal?
 

inter_sibiu

Membru Banat
Veteran
Daca ai initiat retragere, gasesti la istoric situatia exacta.
Din paypal ca sa ajunga pe card, e nevoie cam de 3-4 zile lucratoare.
 

Pateu

Învăţăcel
Merci dar altceva intrebasem. Poate cineva care stie răspunsul la întrebările mele ma poate ajuta. (1 si 2)
 

inter_sibiu

Membru Banat
Veteran
Merci dar altceva intrebasem. Poate cineva care stie răspunsul la întrebările mele ma poate ajuta. (1 si 2)
Ti-am raspuns man.
ce vrei sa iti zic mai mult? ca da trebuie sa aduci banii de acasa? Ti-am dat inclusiv link unde se discuta despre dispute ce timp aveti la dispozitie, cum sa rezolvati s.a.m.d

Disputa se face ptr servicii. Asa a trimis ? daca da are timp 180 zile sa deschida disputa.
Apare la tine in cont situatia si aveti timp alocat 10 zile sa o rezolvati amiabil.
In caz contrar intervine paypal.

Daca vrei sa ramai cu banii, si ti-e frica sa nu ii returnezi, sterge cardul de pe cont si inchide contul. Si PA
 

Pateu

Învăţăcel
Intrebasem daca el mai poate bloca banii acum avand in vedere ca eu i-am trimis de pe contul de PayPal numai ca inca nu au intrat pe card. Contul meu de PayPal este zero acum dar dureaza 72h sa intre pe card.
2. I-a trimis pt servicii dar avand in vedere ca eu nu mai am bani pe PayPal si nici nu o să-l mai folosesc vreodată, PayPal poate trage bani ca să-i dea refund din contul meu bancar BRD?
Am citit si nu scrie nicaieri la ei raspunsul la intrbarile mele( sau poate eu nu am vazut)
Nu te supara. Apreciez ajutorul tau, dar am nevoie de aceste răspunsuri.
 

inter_sibiu

Membru Banat
Veteran
1) ti-am raspuns si te-am trimis sa vezi la istoric. Daca acolo apare ca trimisi, sunt deja operati. Nu mai are ce sa blocheze.
2) Daca face disputa, se poate face oricand si indiferent daca ai sau nu bani pe cont. Daca nu ai bani pe cont, vei avea frozen la cont 180 zile si balanta negativa. In timpul asta trebuie sa rezolvi problema. In caz contrar vor trimite cazul mai departe la banca ta.
SI da se ia din contul tau bancar ptr ca ai dat OK la termeni si conditii si esti si verificat. Si ai dat si linked la cont/card.

3) daca nu mai lucrezi cu acel paypal, dupa ce ai incasat banii, poti sterge cardul si dai click pe inchide contul.
 

Pateu

Învăţăcel
Asta vroiam sa aflu. Merci frumos. Atunci sigur asta o sa ma faca dupa ceva zile Sper ca cei de la PayPal sa înțeleagă din printscrean urile mele ca am fost corect. Ma sperie ca e Canadian si cam greu sa-mi de mie castig de cauza Roman vs Canadian cam ce șanse sa am. A fost prima si ultima data cand folosesc PayPal.
Da banii apar ca trimisi.
180 zile?!?!Pai asta face praf contul meu de joc si dupa 160 zile cere banii inapoi
 
Sus