Probleme/Intrebari PayPal (FAQ) - Topic cu problemele pe care le puteti intalni

ionut92

Veteran
Donator
Acuma cand am vazut ce conversie valutara au, mai mai ca aleg banca, chiar daca au comisioane la retragere de la atm. La 90 de euro mi-a mai luat inca 5 conversia.
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Toate procesoarele de plata,online,ca este paypal,payeer,skrill....sau care or mai fi...au comisioane foarte mari...te pot bana,bloca banii tai dupa propriul plac,fara ca tu sa poti face ceva,sau sa-ti fure "cineva "banii din cont, la fel ...fara nici o raspundere din partea lor !!! Daca vrei siguranta si taxe rezonabile,nu cauti in locul potrivit!!!!Singurul care iti asumi riscul esti doar tu ! Sfatul meu pentru tine este ...Plateste iban/iban..sau card si stai linistit !Uita mai ales paypal,care sunt niste hoti ordinari.
 

inter_sibiu

Veteran
Eu sunt in slovenia si vreau sa trimit unei persoane de aici o suma de bani iar eu deocamdată am bani doar in lei, iar comisinul la banca ma omoară 6euro+...si de aceea mi-as face cont pp cu adresa de romania si i-as trimite omul banii dar sa nu apara decat x ti-a trimis bani si poate o adresa de mail si aia e. Nu vreau sa imi fac cunoscute adresa, numarul de telefon sau alte chestiunie, de asta întreb.
bruh, prin crypto e fee extrem de mic
si anonim

asta e din Slovenia: https://kriptomat.io/global/
Si tot din Slovenia e si Bitstamp.

Pasi:
* upload fiat din Revolut-ChangeBank => zero fee
* cumperi btc de acolo la pret de exchange => order la limita ca sa dai zero fee. Poti si instant daca te grabesti, cu 0.5% fee.
* trimiti btc aluia din ChangeBank ( tot cu zero fee ) si el si-i face fiat-ul local sau utilizati website-ul kriptomat.io. De asemenea se poate folosi si localbitcoins alegi tara ptr transfer.
Deci prin Changebank zero fee la tine. La el depinde de ce sursa alegea
 
Sus