Probleme/Intrebari PayPal (FAQ) - Topic cu problemele pe care le puteti intalni

xh3lar

Membru
Gabriel a spus:
Gata am inteles la ce te referi, nu intelegeam si eu bateam in altceva chiar daca tu imi spuneai ce trebuie.

Multumesc ca mi-ai explicat si nu m-ai injurat vazand ca de 3 ori ai incercat sa imi explici si eu tot prost eram.
Multumesc inca odata, o seara buna !

EDIT: Inca ceva, daca banii ii primesc in dolari nu ar fi mai bine sa convertesc din euro in dolari? Altfel banuiesc ca mereu cand primesc bani v-a trebui sa platesc un comision sa ii convertesc in euro sau sa fac 2 tranzactii si sa dau de 2 ori 2E.
Deci cand apare sa pun Primary euro sau dolar, pun dolar?
Ba da, e mai bine sa tii Primary USD daca asta folosesti, si eu la fel am.
 
salutare! am si eu o nedumerire, am facut un cont paypal cu numele meu insa nu stiu ce adresa trebuie sa trec deoarece tocmai mi-am schimbat adresa de buletin (locuiesc acum la tara) dar am si adresa veche de buletin, cea de oras unde primesc chiar si acum facturile de la internet,curent,gaz etc. este vreo problema totusi daca trec in paypal adresa de oras si nu cea de pe buletinul meu? multumesc frumos!
 

c0sm1nn

Veteran
Donator
Trece adresa din buletin daca n-ai de gand sa-l schimbi sau locuiesti temporar.Daca vrei sa schimbi si adresa din buletin trece viitoarea adresa.
 

SoRyN

Veteran
Donator
Mi-am schimbat cardul, l-am atasat, dar cand dau continuare pentru verificare imi zice "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card." Ce trebuie sa fac?
 

handicapat

Învăţăcel
stie cineva dak se poate redeschide un cont de paypal dupa ce mi l`au inchis din cauza ca am avut minus pe cont ptr ceva vreme si nu am platit ??
 

sahmat

Învăţăcel
Stie cineva dece daca am un MasterCard BT in euro si cumpar de pe ebay un produs in euro la tranzatia prin Paypal imi trage RON in loc sa imi traga euro din cardul cu Euro si apoi ii converteste Paypal din nou in euro. De ce nu trage direct euro ca doar platesc produsul in euro. Cum pot scapa de acest exchange nedorit si defavorabil.
Exemplu am 500Euro pe card, cumpar un telefon de 400 euro pe Ebay si Paypal imi trage de pe cardul cu euro lei pe care ii reconverteste din nou in euro si la final din plata normala de 400 euro ajung prin dubla conversie euro>lei>euro la 420euro.
E vreo setare sau am gresit eu undeva .
............
Mi-au raspuns cei de la Paypal
"When you add a credit or debit card to your PayPal account, it is automatically registered as denominated in your local currency. This is our standard procedure as your card issuer does not inform us what the actual currency is.

To update the currency we use to charge your credit card, please reply to this email with the following information:

• The last two digits of the credit card affected.
• The currency you want to use for your credit card."

In romaneste :
"Când adăugați un card de credit sau de debit la contul dvs. PayPal, aceasta este înregistrat automat ca denominate în monedă locală (RON). Aceasta este procedura noastră standard, pentru ca emitentul cardului nu ne comunica moneda reală in care este cardul.

Pentru a actualiza moneda pe care o folosim pentru a debita cardul de credit, vă rugăm să răspundeți la acest e-mail cu următoarele informații:

• Ultimele două cifre ale cardului de credit afectat.
• Moneda pe care doriti sa o utilizați pentru cardul de credit."
Asa ca am raspuns emailului cu cele 2 informatii cerute si am fost rezolat in 24h.
Chiar am facut o tranzactie si mi-a tras doar valoarea in euro exacta fara acel exchange nedorit si defavorabil.
 

mirela30

Membru
Daca vreau sa retrag bani din contul PP pe cardul verificat ce taxe mi se iau in afara de 2$? Cardul e in lei. Eu ce trebuie sa trec, lei, dolari? Si cat timp dureaza pana intra pe card? Multumesc
 

TheBestOfTheYear

Business Club
Veteran
Donator
Salut club ptc , am o intrebare , Am sanse mari sa faca istia de la paypall o verificare la sange daca inca nu am 18 ani si vreau sa atasez cardul BT? A mai patit cnv asta ?
 
mirela30 a spus:
Daca vreau sa retrag bani din contul PP pe cardul verificat ce taxe mi se iau in afara de 2$? Cardul e in lei. Eu ce trebuie sa trec, lei, dolari? Si cat timp dureaza pana intra pe card? Multumesc
Inafara de taxa afisata in momentul solicitarii retragerii, nu ti se mai ia nicio alta taxa. Solicitarea se face in dolari, insa pe card ti se vor incarca lei, la cursul valutar Visa, sau Mastercard (depinde de ce fel de card ai), din ziua respectiva.
 
mirela30 a spus:
Mersi! Si cand intra pe card daca ieri am cerut plata?
Cate zile dureaza? Am nevoie urgenta!!!
Pe site scrie ca se proceseaza in 1-2 zile lucratoare... de obicei, la mine cel putin, dureaza de pe-o zi pe alta... faza e ca ai prins weekend, deci dupa parerea mea pana luni nu cred ca vei primi banii.
 

mirela30

Membru
Acum vad pe contul PayPal ca banii sunt trimisi pe card, tranzactia e terminata, dar pe card nu apar. Ce se intampla?
 

andixxl

Membru
Am mai scris pe pe alt topic dar o sa mai scriu odata si aici. Eu am card ING, la celelalte banci posibil sa dureze mai mult.
Orice plata paypal ceruta pana in ora 12(ziua) ajunge pe card a doua zi dupa ora 18:00 (Cel mai devreme mi-au intrat la 18:00 si cel mai tarziu pe la 21:00)
Au fost si dati cand am retras banii si la ora 16:00 si au ajuns a doua zi dupa 18:00. Recomand totusi sa retrageti pana in 12 daca vreti sa fiti sigur ca vin banii a doua zi.

PS: Valabil doar in zilele lucratoare. Daca retragi vineri banii iti vor ajunge abia luni seara.
 

alonso78

Învăţăcel
cum pot sa transfer si eu niste bani de pe un card Mastercard (USD) pe un cont Paypal? cardul a fost verificat dar nu gasesc nicaieri optiunea ca sa transfer banii de pe acel card in contul de Paypal
 

nekalexys

Veteran
Donator
Team Spirit
alimentarea se va face automat cand vrei sa platesti ceva -> iti va lua bani direct de pe card. Ai ceva comisioane, 3.4% + €0.35 EUR. Tine cont de ratele de conversie a banilor, pentru ca tu ai contul bancar in usd. Deci, comisionul te va duce undeva la 5-6%, in functie de suma.
 

alonso78

Învăţăcel
am un card Payoneer pe care mi-au mai ramas vreo 15 USD si vreau sa-i transfer in contul Paypal unde mai am vreo 80 si din pp vreau sa cumpar ceva online. nici din contul Payoneer si nici din pp nu am vazut cum s-ar face tranzactia
 

pokert92

Învăţăcel
salut,am card visa electron de la BT si cand am dat sa-l asociez cu paypal mi-a dat mesajul: The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
ce trebuie sa fac?se poate rezolva prin netbanking , callcenter sau trebuie sa ma prezint personal la banca?
 
Sus