Programul de afiliere Skrill

Veteran
Înscris
20 Iul 2011
Mesaje
625
Skrill a actualizat programul de afiliere:

Oricărei persoane care deţine un cont personal la Skrill i se permite să participe în cadrul Programului de referire.
Dacă aveţi un site web sau un alt fel de prezenţă web, puteţi fi plătit mai mult pentru recomandările dumneavoastră devenind Afiliat Skrill*.
Afiliaţii Skrill primesc 20% cotă din venituri din taxele de tranzacţie, până la 1.000 € per recomandare pentru un an întreg. Comisionul vă este plătit zilnic în contul dvs. Skrill. De asemenea, vă punem la dispoziţie în contul dumneavoastră rapoarte zilnice referitoare la recomandări şi comisioane.
În cele din urmă, puteţi dori să deveniţi Skrill VIP Ambassador. Aţi putea câştiga până la impresionanta sumă de 100.000 € prezentând noi VIP-uri companiei Skrill*. Şi, pentru fiecare utilizator nou care se califică pentru a deveni VIP Skrill, aţi primi o cotă din sumele tuturor tranzacţiilor acestora către comercianţi.

La fiecare utilizare a cardului / contului, atunci cand primesti sau trimiti bani, cand platesti ceva cu cardul (valabil oriunde) primesti puncte Knect.

Pentru a răscumpăra punctele de loialitate Knect:
Autentificați-vă în contul dvs. Skrill și, utilizând bara de navigare laterală, dați clic pe Knect.
Selectați „Cheltuire puncte” în bara de navigare din partea de sus a panoului dvs. de bord Knect;
Selectați recompensa.
Când vor fi disponibile punctele mele?
Punctele vor fi puse la dispoziția dvs. la încheierea tranzacției dvs., care are loc, de obicei, în termen de câteva ore după autorizare.
Unde îmi verific soldul punctelor?
Accesați panoul de bord Knect, autentificându-vă în contul dvs. Skrill și, utilizând bara de navigare laterală, dați clic pe „Knect”. Selectați „istoricul punctelor” din bara de navigare din partea de sus.

Daca nu ai cont / card de la skrill, te poti inregistra de pe linkul meu skrill.com.
Iti creezi cont, comanzi un card, iar după ce efectuezi prima tranzactie (de minim 5$), ai de la mine 2$.
 
Veteran
Înscris
20 Iul 2011
Mesaje
625
Au actualizat sistemul de puncte Knect. Din 2 aprilie pana pe 2 mai, la orice utilizare a cardului/contului, punctele obtinute de pe urma tranzactiei sunt triple in aceasta perioada.
+ se pot face tranzactii cu cryptomonede...
 
Veteran
Înscris
20 Iul 2011
Mesaje
625
Da, dar daca nu ai facut nici o tranzactie pe cont ai comision 0,5$ + 0,1% la suma..., apoi ai comision in functie de suma tranzactionata...
 
Sus