Prostie - Minciuna - Coruptie

Membru
Înscris
7 Mai 2014
Mesaje
182
http://www.biziday.ro/2017/03/10/de...ndeanu-o-achizitie-de-steaguri-albe-nu-facem/
http://www.rumaniamilitary.ro/intentie-rea-intentie
http://www.rumaniamilitary.ro/proba...ata-daca-vine-treptat-ccr-a-facut-un-mare-pas

Ministerul Apararii ar fi trebuit sa cumpere transportoare blindate produse in Romania de Uzina Mecanica Moreni prin ajutorul unui parteneriat dintre aceasta uzina si Rheinmetall, toate acestea cu ajutorul guvernului Ciolos.
Insa guvernul Grindeanu a decis sa renunte la acest parteneriat si sa cumpere transportoare blindate produse in alta tara!! PDS-ul ,inainte de alegeri minteau ca Romania cumpara tehnica militara produse in alte tari si ca guvernul Ciolos e corupt si prost! M*ie PSD

Moise Guran

Nu știu mare brânză despre Armată, dar două știri din această dimineață, privind anularea unor achiziții de armament, m-au determinat să pun mâna pe telefon și să-l sun pe Constantin Bucuroiu, liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, și să-l întreb cum merge asocierea cu nemții de la Rheinmetall. Așa cum bănuiam, merge prost. Bizare coincidențe! Ne-am putea pregăti de o achiziție de steaguri albe, că nici în NATO nu știu dacă ne mai țin mult.

Cât despre achiziția de transportoare blindate ce ar fi trebuit construite la Moreni, în urma unei asocieri cu nemții de la Rheinmetall, Constantin Bucuroiu mi-a spus azi așa:
Da, avem informații, din spațiul public, că Romarm intenționează să achiziționeze 90 de transportoare Piranha III (elvețiene – nr), ceea ce ar pune pe burtă Moreniul. Am observat, de altfel, că e oricum și o diferență de atitudine între seriozitatea nemților față de acest parteneriat și cea a autorităților române.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
Santierul Naval Damen Galati este competent si a facut vase cu scop rar, pentru alte tari care cat sunt de dezvoltate economic nu au specialisti in proiectarea lor si nici santier unde sa le faca si in plus acele tari considera ca astfel de vase cu scop rar (majoritatea civile cum ar fi sa zicem navele-pompier,nave de interventie pentru platforme marine,etc) sunt cerute foarte rar incat nu e avantajos pentru ei sa dezvolte productia pentru ele ci mai degraba le cumpara.
Probabil este competent sa faca si submarine de clasa mica ori utilitare daca este provocat.
Combinatul Siderurgic care face tabla groasa este aproape ,in cealalta parte a orasului si de acolo isi cumpara Santierul Naval materia prima. :D Practic PSD a lovit si in Combinat nu numai in Santierul Naval. Si in alte firme care de exemplu ar fi vandut cablu electric si alte obiecte/echipamente Santierului naval care le-ar fi folosit la dotarea vaselor.
Daca astia 2 giganti apartineau PSDului atunci sigur era pastrat contractul si se umfla de 10 ori pretul la materii prime si vasele ajungeau sa coste de 10 ori mai mult ca in afara si romanii plateau din buzunarele lor prin buget si taxe dar asa daca mafia PSD nu are nicio prajitura la faza asta atunci trebuie sa caute solutii sa castige pe alta cale cum ar fi taxele de import sau transport sau taxe pentru aprobari,etc, pentru lucruri aduse din afara.
Asta e regula de aur ,daca PSD nu are de castigat prajitura atunci nu face nimic sau cauta solutii sa poata ciupi intr0un fel. Si asta e valabil si la contractele de modernizari urbane, productii de materii prime, etc.
Am auzit de stirea asta, nu m-am asteptat sa dea o asa lovitura PSDul si ALDE stimularii productiei interne fie ea si de calitate inferioara pentru consum intern dar macar asa se invata si se formeaza specialistii. Prima roata inventata a fost din piatra pe urma in timp s-a ajuns la cea din lemn sau cauciuc.
Problemele astea din armata sunt doar o parte din cate probleme face psdul, mai este sanatatea, justitia,infrastructura, etc. Totul e putred si lipsit de specialisti competenti corecti.
Redactorul-sef de la Gazeta Sporturilor se intreba "cum de e posibil ca 6 ani nimeni din tara niciun specialist sa nu observe ca dezinfectantii HEXIPHARMA erau mai mult apa chioara ? Asta denota cat de corupti suntem, si cat de slab pregatiti stiintific suntem cu adevarat !". Dezinfectantii HEXIPHARMA erau practic atat de diluati cu apa incat bacteriile si virusii erau parca injectati ca sa se imunizeze si astfel au aparut microorganismele rezistente la orice antibiotic si dezinfectant si au murit oameni care le-au contactat in spitale venind sa se interneze pentru un picior rupt sau pentru o banala operatie de apendicita.
In cazul Hexipharma nu este vinovat doar un patron fara minte ci si personalitati politice care s-au asigurat si obligat peste 250 de spitale din tara sa foloseasca aceasta apa chioara,pagubele fiind de mai multe milioane de euro fara sa mai punem la socoteala oamenii care au murit cu zile in spital.
Inapoi la topic, sa cumperi si sa folosesti tehnologie militara straina pentru dotarea unei armate nu se recomanda nici chiar daca o da gratis deoarece daca se porneste un razboi, acea tara va sti exact punctele slabe si capacitatea unui vas/tanc/echipament militar si le va folosi ca avantaj tactic. Avantajul cunoasterii inamicului dinainte de a incepe razboiul este explicat pana si in tratatele militare scrise de marele general si strateg militar Sun Tzu cu 2500 de ani in urma.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
26 Mai 2013
Mesaje
105
PSD ex FSN ex PCR. ce asteptari ai ?
Astia merita inchisi in parlament si impuscati toti.
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
PSD ex FSN ex PCR. ce asteptari ai ?
Astia merita inchisi in parlament si impuscati toti.
haha corect e aceeasi marie cu alta palarie..
stii ce a declarat un oficial (membru din guvern) din Qatar parca sau din Dubai nu mai stiu, pe youtube despre homosexuali ? A spus ca aceasta optiune sexuala este o incalcare grava a culturii lor si ar trebui persoana aruncata de pe cea mai inalta cladire ,ca asa spun legile la ei, dar el prezenta o alta solutie, ca sa fie toti homosexualii adunati intr-o piata si impuscati. :))
 
Membru
Înscris
26 Mai 2013
Mesaje
105
haha corect e aceeasi marie cu alta palarie..
stii ce a declarat un oficial (membru din guvern) din Qatar parca sau din Dubai nu mai stiu, pe youtube despre homosexuali ? A spus ca aceasta optiune sexuala este o incalcare grava a culturii lor si ar trebui persoana aruncata de pe cea mai inalta cladire ,ca asa spun legile la ei, dar el prezenta o alta solutie, ca sa fie toti homosexualii adunati intr-o piata si impuscati. :))
In tarile arabe daca porti o cruce sau ceva care nu este musulman iti taie o mana, sunt cei mai inapoiati dintre toate tarile din lume nici in africa nu gasesti asa ceva.
 
Membru Banat
Veteran
Înscris
18 Aug 2015
Mesaje
2.782
Se pregateste cel mai mare jaf din istoria Romaniei?!
Proiectul Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, prin care bijuteriile statului vor trece in administrarea acestui fond urmand sa fie privatizate ulterior.

"... Prin înfiinţarea Fondului Suveran (o idee impusă lui Liviu Dragnea de către un grup de afaceri din Israel - Rusia) tot ceea ce mai deţine statul român în companiile publice va trece în mod netransparent în mâini private din afara ţării!

... Potrivit News.ro, Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii are ca scop atât dezvoltarea şi finanţarea din fonduri proprii şi din fonduri atrase, de proiecte de investiţii rentabile şi sustenabile, în diverse sectoare economice, prin participare directă ori prin intermediul altor fonduri de investiţii sau al unor societăţi de investiţii, singur sau împreună cu alţi investitori instituţionali sau privaţi, inclusiv prin participarea în parteneriate public-private, cât şi administrarea activelor financiare proprii, în vederea obţinerii de profit.
Potrivit unui amendament al PSD adoptat de Comisia de politică economică, strategia investiţională a FSDI se aprobă de către Guvern şi este corelată cu un set de indicatori de performanţă pe termen scurt, mediu şi lung care vizează, fară a se limita, la următoarele:
a) dezvoltarea infrastructurii în România; b) crearea de locuri de muncă; c) stimularea inovaţiei şi a noilor tehnologii; d) creşterea capitalului uman pe termen lung; e) creşterea competitivităţii economiei româneşti.
De asemenea, sunt propuse 33 de companii de stat care vor face parte din Fondul Suveran de Investiţii, printre care: Engie România S.A., Societatea de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice – Elecrtica S.A., E.ON Energie România S.A., OMV Petrom S.A, Telekom România Communication S.A., Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti S.A., Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz S.A. Chimcomplex S.A., Antibiotice S.A., Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridiciat şi Recipientelor sub Presiune S.A., Compania Naţională Loteria Română S.A., IAR S.A. şi Compania Naţională Unifarm S.A. ... "


Ponta a dezvaluit ca fostul premier Mihai Tudose s-a opus infiintarii acestui Fond. „Eu nu semnez asa ceva pentru ca nu vreau sa ajung la inchisoare”, a spus Tudose, citat de Ponta.

„Parintii nostri au muncit in anii 70-80 ca sa construiasca ceea ce a devenit azi Hidroelectrica, Transgaz , Romgaz, Nuclearelectrica, Aeroportul Otopeni , Portul Constanta, CFR etc ! Noi am muncit in 2012-2015 sa le salvam de la faliment, sa le facem transparente si profitabile si sa le obligam sa investeasca in dezvoltarea Romaniei!
Prin votul dat azi de catre deputatii PSD – ALDE – UDMR toate aceste companii trec de la Stat la un Fond absolut privat care va fi condus de catre oamenii pusi de Liviu Dragnea si care le va vinde catre diversi ‘investitori’ din Israel si Rusia!
O bataie de joc – un furt de 10 MILIARDE DE EURO / de la romani – pentru Liviu Dragnea si gasca lui!”, a declarat Ponta in Parlament
.


-----------------

100 miliarde datorie, bani ptr pilonul 2 de pensii nu mai sunt, statul pregateste o noua campanie de strangere de fonduri de la populatie ( bonds ), criza politica prin care trecem si toate astea se intampla cu doar cateva luni inainte ca Romania sa primeasca sefia ptr 6 luni a UE.

Ori se forteaza nota sa iesim din UE ori e mai grav decat putem realiza noi.

PS. daca aveti lei prin banci, faceti-va curatenie in active. Diversificati-i in valuta ( eur/usd ) si crypto. Daca aveti mai multi si nu aveti incredere in crypto, investiti in imobile si inchiriati-le.
 
Ultima editare:
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
30 Iun 2013
Mesaje
677
Baieti pana se mai schimba ceva, ajutati si voi la schimbare, semnati petitia '' fara penali in functii publice '', cine nu stie cautati pe youtube materiale de la Malin Bot.
 
Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Înscris
9 Noi 2009
Mesaje
3.754
N-au renunțat nici la proiectul "Roșia montană", vor să vândă tot!
 
Sus