Q&A Crypto - Intrebari si raspunsuri crypto trading

inter_sibiu

Veteran
Pai si de ce a-ti postat aici? Aici e Q&A crypto.
Atat timp cat site-ul nu e sechestrat si va merg retragerile, macar in crypto, nu e problema. Orice om ii e frica de dosar penal. Vorba lu duamna. Dar trebuie sa se si judece daca omu e intr-adevar implicat sau a cazut involuntar intr-un cerc vicios.
 

budalu

Membru
Postez şi eu aici o intrebare.

Ati folosit sau stiti ceva despre https://bestjobever.club/
?

Sunt in link instructiunile, in esentă poti schimba minim 0,01 btc in ether la un curs prea bun obtinand un surplus de ether iar apoi prin schimbarea inapoi se obtine surplus de btc, schimbul putând fi făcut din nou şi tot aşa până la obţinerea unui profit suficient. Si-or fi promovand unii afacerea dar parca imi miroase a scam. Voi ce pareri aveti?
Multumesc.
 

MoneyON

Veteran
New Bitmap Image.jpg
Asta e paritatea la preturile actuale btc si eth intr-un exchanger normal.
usdcoin.top este sigur spam. (Google si YouTube nu au auzit de site).
changelly.com e vechi dar avea comisioane mari.
 

budalu

Membru
Multumesc pt lămuriri. L-am găsit promovat la un faucet. Cum fauceturile oferă ceva firimituri de ordinul 0,0001 dolari pt promovări m-am gândit că poate şi schimbul respectiv poate fi cu acel curs până devine cunoscut şi folosit, dar întradevăr mi-a dat de gândit cuantumul mare acceptat şi profitul promis.

Faucet hub credeţi că este scam sau de la ei se pot face plăţile acelea minuscule chiar dacă nu bifezi acel fee mai mare mare necesar plătilor in ziua respectivă?
 

Claudiuu

Membru
Faucet hub credeţi că este scam sau de la ei se pot face plăţile acelea minuscule chiar dacă nu bifezi acel fee mai mare mare necesar plătilor in ziua respectivă?
Faucethub este un procesator de plati (asa cum e Paypal de ex.) care este axat doar pe criptomonede (o parte din ele). E site cu experienta si de incredere. Nu prea vad sa se inchida, din moment ce se face profit din tot felul de comisioane, reclame etc.
Acea casuta de bifare a fee-lui se aplica doar la bitcoin. Daca nu e urgent, poti astepta ziua de duminica pentru ca atunci se proceseaza retragerile de BTC si eviti astfel acel fee de 100k satoshi. Platesti doar comisionul de retragere aferent sumei.
Celelalte criptomonede de pe site se pot retrage fara probleme in aceeasi zi. Lista cu fee-uri este la ei pe site. Uite link.
 

budalu

Membru
mai am o intrebare. Se pot modifica adresele monezilor din faucethub, adică sa schimb adresa unei monezi cu care m-am inregistrat si sa pun alta adresa din alt wallet?
 

Madara2016

Team Spirit
Va rog, sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: nu imi pot valida contul pe faucethub...dupa ce primesc mail-ul de validare si dau click pe el...can ma loghez din nou imi apare din nou pasul cu validarea e-mail-lului….stie cineva care poate fi cauza, am incercat deja de 2 ori.

Am rezolvat!
 
Ultima editare:

budalu

Membru
Am o intrebare despre binance. Dacă am câteva coinuri la ei în exchange insumate toate insă cu o valoare sub 10 $ şi pe care nu le pot nici vinde nici scoate din exchange in wallet din cauza cuantumului foarte scazut, se poate face conversia in binance-coin bnb ptr toate deodată? sau separat?
 
Sus