nicuafaceri

Membru Banat
Donator
Despre

QUADROLATE LOGISTICS ABILITY LTD este o companie inregistrata oficial in Iulie 2014, obiectivul principal al companiei fiind tranzactionarea in schimburile de valuta si criptocurenta. Ca majoritatea concurentilor si partenerilor , au pornit cu un numar mic de angajati de specialisti entuziasti si cu o mare dorinta de a stabili propria companie de succes.
QUADROLATE LOGISTICS ABILITY LTD a fost infiintata in iulie 2014. In urmatorii ani compania a reusit sa puna in aplicare pe deplin sarcinile stabilite in fata acesteia si sa dezvolte algoritmi pentru actiuni de succes in orice situatie. Cu ajutorul metodelor unice de a face afaceri si o cooperare bine coordonata a tuturor angajatilor companiei , a crescut in mod repetat venitul companiei intr-o perioada scurta de timp, fapt dovedit de un procentaj pozitiv al tranzactiilor active - mai mult de 85%.
Deschiderea si disponibilitatea investitiilor pentru toti participantii, a fost intotdeauna principalul obiectiv al companiei si va ramane astfel si in viitor.


Partea tehnica

QUADROLATE este protejat pe un server dedicat DDoS , are certificat de securitate de la Sectigo (SSL: Sectigo RSA Extended Validation Secure Server CA Sectigo Limited, valabil: 30 ianuarie 2019 - 30 ianuarie 2020 ) si certificat de securitate de la SiteLock .Plan de investitii

Planurile de investitii oferite de compania QUADROLATE sunt reprezentate prin 2 planuri de investitie , astfel :

  • QUADROLATE HOURLY : 0.15% hourly . Durata plan : NELIMITAT
  • QUADROLATE AFTER : 115% . Durata plan : DUPA 10 ZILEProcesoare de plata

Puteti investi utilizand optiunile de plata populare : Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), PerfectMoney (USD), Payeer (USD), Dogecoin (DOGE). Compania ofera o rata fixa pentru investitiile si platile prin criptocurrency: Bitcoin - 10000 $, Litecoin - 100 $, Dogecoin - 0,0033 $.

Suma minima de investitie este 10 USD - suma maxima a investitiei nu exista ( fara limitare a investitiei) .

Profitul acumulat depinde de planul de investitii ales de dvs. si se face pe ora ( daca alegeti planul de depozit QUADROLATE HOURLY ) sau dupa o perioada de zece zile ( daca alegeti planul de depozit QUADROLATE AFTER ) , de la crearea depozitului. Planul orar ruleaza atat timp cat clientul isi pastreaza investitia activa (nu o elibereaza). Cu toate acestea, exista o taxa de anulare a depozitului de 25% (eliberarea depozitului este posibila nu mai devreme de 24 de ore de la activarea depozitului) .
Puteti depune de cate ori doriti, dar fiecare depozit este tratat separat. In mod similar, va puteti retrage profiturile castigate in orice moment fara limite.

Astfel de operatiuni precum crearea depozitelor si retragerea banilor sunt procesate imediat, insa acestea necesita confirmari suplimentare (pana la 3 confirmari bloc , daca utilizati Bitcoin, Litecoin sau Dogecoin ) . In cazul operatiunilor de creare depozit / retragere prin Perfect Money , Payeer , dureaza cel mult cateva minute.

Toate retragerile de pana la 1000 USD sunt procesate instantaneu in zilele lucratoare de luni pana vineri inclusiv. Transferurile mai mari sunt procesate in decurs de 36 de ore. La sfarsitul saptamanii, retragerile sunt procesate manual in 24 de ore.

Suma minima de retragere este de 0,5 USD ( Perfect Money , Payeer ) si de 3 USD pentru plati cripto. Nu exista o limita maxima de retragere . Puteti solicita nu mai mult de 3 retrageri pe zi.


Program de parteneriat

Compania ofera conditii mai bune pentru partenerii sai si ofera una dintre cele mai profitabile structuri partenere. Programul de Afiliere este o modalitate excelenta de a castiga bani prin trimiterea de noi clienti, de a beneficia de acest lucru, trebuie sa spuneti prietenilor, rudelor sau colegilor despre compania QUADROLATE LOGISTICS ABILITY LTD , ei vor fi numarati ca referinte si veti fi eligibili pentru comisioane din depozitele lor si orice alte investitii facute de acestia. Programul de Reprezentativ este o modalitate suplimentara excelenta oferita de companiei membrului inregistrat .

  • Programul de afiliere - In afara de investitiile directe, fiecare utilizator inregistrat devine automat partenerul nostru. Compania ofera un program de sesizare pe 3 nivele de generatie (5% - 2% - 1%).
  • Programul de Reprezentativ - QUADROLATE LOGISTICS ABILITY LTD ofera de asemenea investitorilor programul de referinta pe trei nivele , posibilitatea de a deveni un reprezentant regional al companiei. Acest statut al reprezentantului Companiei presupune implicarea dumneavoastra directa in activitatile companiei. Reprezentantii oficiali au un interes mai mare pentru comisionul de sesizare: 10% - 4% - 2% . Conditia principala pentru primirea statutului de reprezentativ regional , este sa aveti un depozit activ de minim 1000 USD .

Inregistrarea se poate face in link-ul de mai jos :

https://quadrolate.com/?ref=nicuromania
 
Ultima editare:
Sus