Reclamatie ban

  • Autor subiect citronada unic
  • Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
C

citronada unic

Salut sunt citronada, am luat ban ca i-am atras atentia la un moderator nikolas tesla pentru ca nu ia nicio masura cu teparii si daca s-a simtit jignit ca i-am zis ca sta degeaba ca magarul intre oi o vorba veche romaneasca, pai sensibilule am postat dovezi clare ca mai sunt tepari pe forum si tu nu iei nicio masura mai ales ca sunt unii cu conturi multiple , dai ban la un user ca ajuta userii, dar la tepari si cu conturi multiple
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Salutare, sunt citronada si am luat ban pentru ca i-am atras atentia unui moderator ca nu face ordine cu teparii...
Moderatorul in cauza sunt eu. Mesajul la care faci referire este urmatorul:
Capture.PNG
Intr-o singura fraza ai reusit performanta sa jignesti si sa dai indicatii despre ce ar trebui sa fac de cel putin trei ori. Insa nu asta a fost motivul pentru care ai luat ban permanent. Sa trecem in agenda cum a evoluat situatia:

1. Totul a plecat de la Goddaa (nu sunt familiarizat cu subiectul, nu m-am ocupat eu de acest caz), care a primit ban permanent pentru "Inșelăciune / nerespectare regulament ". Suspectez ca esti unul dintre cei care a avut de suferit (imi pare rau, astfel de lucruri se mai intampla in viata. Sper ca vei invata sa treci peste ele in alt mod decat ai procedat in acesta situatie. In caz contrar, din experienta iti spun ca vei avea de suferit pe termen lung).
2. Dupa ce Goddaa a luat ban, nu ai fost complet multumit si ai deschis acest subiect: https://www.clubptc.net/subiecte/merita-ban-popa.77635/, in care faceai "lobby" ca sa fie banat si userul Popa58. Ai avut ceva discutii in contradictoriu cu mai multi membri, le-ai spus sa taca din gura si i-ai jignit.
3. Dupa ce acest subiect nu a fost solutionat IN MODUL IN CARE TI-AI DORIT TU, ai inceput sa scrii mesaje cu tenta peiorativa la adresa membrilor comunitatii si sa arunci cu acuzatii nefondate (exemple: https://www.clubptc.net/subiecte/cash4minutes-cash4minutes-com-platit-ca-sa-asculti-radio.72121/page-85#post-765326, https://www.clubptc.net/subiecte/cash4minutes-cash4minutes-com-platit-ca-sa-asculti-radio.72121/page-85#post-765321 si asa mai departe).
4. Urmatorul pas a fost sa trimiti mesaje private celor din staff (nu stiu de ce am impresia ca nu sunt singurul caruia i-ai trimis un astfel de MP), sperand ca altcineva se va sesiza si va interveni ca sa rezolve situatia asa cum tu iti doresti.

Acum sa analizam punctele din regulamentul acestei comunitati pe care le-ai incalcat in tot acest demers:
1. Sunt interzise mesajele ce conţin limbaj vulgar, obscen, ironic-ofensator sau ce aduc prejudicii de orice fel membrilor sau forumului - aici intra mai multe lucruri din cele mentionate mai sus, printre care si afirmatiile peiorative pe care le-ai facut la adresa membrilor (vezi chestionarul pentru banarea lui Popa58, ultimele mesaje pe care le-ai postat pe forum si mesajul privat pe care mi l-ai trimis).
2. Acuzatii nefondate -false positive-urile (adica raportarile care nu sunt reale) se pot pedepsi cu avertisment pe orice forum care se respecta.
3. Staff-ul nu este obligat in nici un fel sa isi justifice deciziile (asa ca poti sa zici merci ca am fost dragut si ti-am scris acest mesaj atat de elaborat).
4. Membrii forum-ului nu au jurisdictia de a trage moderatorii la raspundere si/sau de a le critica actiunile.
5. Tot la capitolul comportamente neacceptabile intra si hartuirea membrilor, asa cum ai facut tu cu Popa58 si cu altii in ultimele zile.
6.
dai ban la un user ca ajuta userii, dar la tepari si cu conturi multiple
Daca stii ca sunt oameni cu conturi multiple / tepari care inca sunt prin preajma, de ce nu ii raportezi? Sunt 16.000+ membri pe acest forum, ar lua incredibil de mult timp ca sa ii verificam pe fiecare in parte si sa ne lamurim daca este clona sau cont legit. Apropo, faptul ca stii ca cineva incalca regulile si nu intervii te face complice (poate ne lamuresti cum ajuti tu comunitatea in acest context. Mie unul imi da cu virgula).
7.
daca s-a simtit jignit ca i-am zis ca sta degeaba ca magarul intre oi o vorba veche romaneasca, pai sensibilule am postat dovezi clare ca mai sunt tepari pe forum si tu nu iei nicio masura mai ales ca sunt unii cu conturi multiple
Sa iei peste picior staff-ul cand e in interesul tau sa lamuresti situatia nu te pune intr-o lumina favorabila si nici nu ajuta la solutionarea situatiei. O chestiune despre care toata comunitatea e constienta consta in faptul ca cei din Staff nu "se calca pe picioare". Daca un moderator s-a ocupat de rezolvarea unui caz, decizia pe care el a luat-o este finala si vine altcineva ca sa intre peste el. De ceva timp am ales sa ma retrag din verificarea si aprobarea metodelor care se vand in bazar, tangential si de tratarea spetelor ce includ tepari. Asadar, ai dat mesaj unui moderator care se ocupa cu altceva in aceasta comunitate (spam, disperare?).
8.
ce a scris la motiv e minciuna ca l-am contactat decat odata si prima data,
(subiectul https://www.clubptc.net/subiecte/unban.77642/). Suntem pe drumul cel bun, acum sunt si mincinos =)) Keep them coming, deja devine distractiv.
9.
cum se poate asa ceva cand unii dau tepe pe forum si sunt iertati si eu postezi dovezi clare sa ia ban pentru tepe, sunt iertati..
Daca dovezile erau clare si de neclintit, atunci membrii respectivi ar fi fost banati. Nu au luat ban, inseamna ca dovezile pe care le-ai adus nu sunt suficient de consistente. Nimic nu se trece cu vederea. Staff-ul a banat de-a lungul timpului oameni care au avut o influenta covarsitoare asupra comunitatii si care au ajutat-o sa se dezvolte. De ce? Pentru ca incercam sa fim cat mai impartiali posibil in deciziile noastre. Faptul ca au adus contributii semnificative nu i-a pus mai presus de ceilalti si nu i-a absolvit de la obligativitatea de a respecta regulamentul.
10. Sa discutam acum despre "contributia" ta in aceasta comunitate: de cand ai cont pe club ai deschis 5 subiecte, dintre care in 4 cereai ajutorul, intr-unul ai prezentat un site care a devenit scam dupa 3 zile (o fi fost al tau?) si ultimul e chestionarul in care ceri banarea lui Popa58. Legat de mesajele pe care le-ai trimis, in >80% din ele ai adresat intrebari, ai scris mesaje foarte scurte (ceea ce contravine regulamentului) sau ai jignit membri (https://www.clubptc.net/subiecte/cum-se-foloseste-acest-site.77474/#post-763208). De-a lungul timpului am observat atitudinea acida si ti-am mai editat mesajele pe care le-ai scris, insa nu e de competenta mea sa fac curat mereu dupa tine (nu-s maica-ta / taica-tu).

In concluzie, reclamatia ta este oarecum justificata, in sensul ca motivul pe care l-am trecut si pentru care ai luat ban era incomplet. L-am schimbat intr-unul care descrie mai acurat toate lucrurile pe care le-ai incalcat. Din punctul meu de vedere, nu am de ce sa il scot.

Mult succes in continuare! :)
 
Ultima editare:
C

citronada unic

Ba omule, dovezi clare ca sunt multi tepari pe forum am postat si 2pac stie ca i-am trimis mesaj lui si tie acel mesaj adevarat despre tine.... de ce nu iau ban teparii ? punctul tau de vedere e prost si stai aici cu teparii , ca numai din tepe si smecherii traiti de asta au plecat multi useri si apropo esti prost de bubuie sunt sergiu4995 nu stiu de ce nu ti-ai dat seama.... , ca mi-am facut cont aici sa-mi recuperez niste bani, din fericire mi-am recuperat niste bani de la userii de pe aici care se ocupa cu tepe , ca banul ala de atunci a fost pentru ca userii care-mi erau datori sa nu-mi dea banii pentru un script,script sau altele, eu sunt realist si ceilalti care cred despre tine esti tampit :)), le transmit un mesaj la userii care merita de pe forum, aveti grija cu asta are doua fete.
 

Nikola Tesla 3 6 9

Moderator
Business Club
Veteran
Donator
Nu merita sa ne pierdem timpul cu tine, avem lucruri mai importante de facut in viata. Ai ramas la fel de batut in cap ca acum cativa ani cand ai luat ban.
Ai fost, esti si vei ramane un nimeni :) Pentru aceasta comunitate si pentru restul lumii esti echivalent cu zero barat, un ratat.
Intr-o zi, o sa te uiti in spate si o sa vezi ca ti-ai irosit viata cu maruntisuri si prostii. Mult succes, o sa ai nevoie!
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus