Redeschidere Dailyptz Romania

Ti-ai facut cont pe DailyPTZ.Ro


  • Total voters
    16

YesBoss

Învăţăcel
Salut!

S-a redeschis DailyPTZ.Ro, datorita unei probleme cu sponsorul nostru, a trebuit sa inchidem site-ul pentru a nu avea discutii de genul "Nu mai faceti redeem"/"Nu trimiteti premiile".

Te poti inregistra aici: http://dailyptz.com/register

Scriu acest topic pentru a va anunta (pe cei care doriti sa aflati, nu vreau sa se comenteze aiurea la acest topic) ca site-ul s-a redeschis cu un nou sponsor pe data de 01.01.2015, pentru a continua activitatea placuta a site-ului.

Tin sa va mai anunt ca la sfarsitul lunii va avea loc primul redeem de dupa redeschidere.
Cine nu crede ca trimitem premiile poate lua legatura cu cei care au participat la redeem-ul trecut.*Ii puteti gasi pe pagina de facebook : DailyPTZ .


Pentru cei care nu stiu inca ce este acest site si "cu ce se mananca", am scris mai jos, pe scurt, descrierea.

Multumesc pentru atentia acordata si multumesc ClubPTC.

Cine mai doreste detalii, ma poate contacta prin orice metoda (PM, E-Mail : contact@dailyptz.ro) si voi fi incantat sa va ajut.


Ce este DailyPTZ.Ro ?

DailyPTZ.Ro este o comunitate momentan nationala in care accesul se face doar pe baza de invitatii unde membrii pot gasi divertisment, pot face cumparaturi, pot castiga premii si bani si pot gasi o retea sociala completa, toate intr-un singur site. Membrii sunt recompensati pentru raspunderea unei intrebari simple de zi cu zi sau chiar prin simpla logare pe site si urmand in viitorul apropiat sa se deschida sectiunea Play. PTZ adica punctele reprezinta moneda pe DailyPTZ. Pe masura ce acumulati PTZ, veti putea sa le rascumparati (Redeem) de la DailyPTZ, Sectiunea de cumparaturi online. Acolo puteti gasi toate premile disponibile in Prezent.

Ce sunt PTZ-urile ?
PTZ-urile sunt punctele oficiale pe care functioneaza site-ul DailyPTZ.Ro . Cu ele puteti achitiziona un produs din magazinul site-ului atunci cand redeem-ul este pornit.

Cum devin membru al site-ului ?

Ca sa te inscri pe site ai nevoie de invitatie de la un utilizator al site-ului. Aceasta invitatie va fi trimisa pe adresa ta de mail.
* Update : Inregistrarea se poate efectua si fara invitatie!
 
Sus