...Resuscităm CPA-ul?

CataliNN

Veteran
si pe mine m-ar atrage sa-mi fac niste site-uri, mai ales ca acum am bugetul mult mai mare decat acum cativa ani. adica nu mai e problema de host, domeniu etc, dar nu stiu cum sa-i aduc trafic... pe blogspot veneau singuri, dar la fel de repede si dispareau. as vrea ceva constant
Am mai incercat si eu in ultima vreme cu blogspot, pe zona de games hack.. dar este cam mort pentru mine. Acum 2-3 ani, reuseam sa aduc ceva trafic pe aceasta platforma fara investitie din punct de vedere financiar.

Trafic constant doar cu promovare platită îl ai. Dacă vorbim ne nișele noastre, și cu SEO, tot timpul va fi posibilitatea sa nu crească deloc sau să crească și să cadă după aia. Trebuie doar încercat, iar și iar, până la rețeta magică
Daca poti sa ne spui, site-ul de jocuri este gen miniclip sau ...?
 

felicitySM

Veteran
Am mai incercat si eu in ultima vreme cu blogspot, pe zona de games hack.. dar este cam mort pentru mine. Acum 2-3 ani, reuseam sa aduc ceva trafic pe aceasta platforma fara investitie din punct de vedere financiar.
Te baneaza mult prea repede pe nisa game hack puse pe blogspot. Mai ales daca ai articole copiate.
 

cosmin7

Membru
Intru si eu in discutie cu experienta mea. La fel ca multi, am facut ceva in perioada 2014-2017 cu CPA/CPI si YT, aveam un site gigantic care m-a tinut aproape 2 ani, lucram 4 ore pe zi si castigam multumitor. Dupa, Google mi-a penalizat siteul, videourile de pe YouTube au inceput usor sa cada, am ajuns la 0. Am reincercat iar cu alt site, facut logo, videouri, fake hackuri, posturi. Dupa nici 2 saptamani, Google Penalty, spam. Am apucat sa ating limitele de plata la retele si atat.

Ce ma cac pe mine de ani este sa gasesc o metoda WH de a monetiza CPA, dar habar nu am. Adevarul e ca nu ai ce sa dai fara sa incalci drepturi de autor si alte chestii. Stiu potentialul CPA-ului, fata de clickuri pe 0.001 in plm, mai bine te angajezi pe minim pe economie.
 

licutza

Donator
Ai nevoie de un site, pe bune, despre ceva ca sa poti promova WH ofertele CPA. De exemplu, un site in care scrii recenzii despre jocuri. Iar la final, pui un link spre oferta care duce la instalul acelui joc. Sau de filme la fel, iar la final sau prin site bannere pentru cont pe netflix sau ce oferte mai sunt....Nu e usor sa ajungi sa ridici un astfel de site. Daca demult era simplu, acum crearea unui site se face cu echipa si buget.
Nu stai tu sa scri 3 postari pe zi pe acel site si sa faci 0 bani timp de 2 ani. Ci bagi o echipa, care sa-ti aduca continut de 10 pagini noi pe zi, si pe care-i platesti pentru asta pana ce creste site-ul si-l poti monetiza...Mai bagi si reclama din prima pe Google si pe Facebook... Sunt alte vremuri..
 

felicitySM

Veteran
Eu cred ca acum merg mai bine ofertele de install pentru trafic mobil.
Si cred ca WH e mai usor pe mobil decat pe desktop.
 

cosmin7

Membru
Stii, ma tot gandesc in ce directie sa depun efortul. Site de subtitrari? Cine ar pierde timp cu survey cand gasesti o gramanda pe net? Site de filme? La fel, ai torrente. Site de apk-uri? Ai zeci de alternative. Site informational 100% white-hat? Iti trebuie un gazilion de vizitatori ca sa faci ceva, pt asta iti trebuie un gazilion de articole + promovare, cum a zis si licutza.
 
Sus