Retragere Payoneer

GoToSleep

Învăţăcel
Salutare! Am strans in contul de Payoneer 2000$ si as dori sa-i retrag.

Acuma treaba sta in felul urmator. Le-am citit doar comisioanele afisate pe site-ul si stiu ca pot sa scot banii de la orice ATM din Romania. As vrea sa stiu din partea celor care au idee:

1) Care este cel mai "rentabil" ATM? Adica ma gandesc ca fiecare ATM face conversia lui din dolari in lei.

2) As avea vreo problema cu banca sau cu orice alta institutie din Romania? De exemplu nu mai stiu sigur care este limita maxima de retragere zilnic, prea putin conteaza asta, dar ma gandesc ca ei vad acolo ca a venit cineva si a scos in intervalul a 48h sa zicem o suma mare de bani. Sau daca as avea probleme de exemplu cu ANAF-ul. Banii astia sunt pe un card Payonner ce nu apartine de Romania si nimeni nu are nici o idee de unde imi vine banii astia doar vad acolo o tranzactie cu o suma maricica de bani in dolari. Ma gandesc ca acestea sunt practic venituri nedeclarate dar tot odata nimeni nu are trebui sa aibe nimic cu mine pentru ca am citit ca Payoneer are banca in Panama sau ceva de genul si atunci sunt scutit de orice taxe pentru veniturile mele.

Multumesc!
 

infusi0n144

Învăţăcel
Poti sa iti faci programare la BRD,sa te prezinti cu cardul si sa scoti de pe POS. E cel mai avantajos. Iti ia 10 dolari maxim comision si primesti banii in usd.
 
Cat te costa sa transferi o suma anume de bani pe cardul de Payeer? Este o suma fixa sau procent din suma? Eu cum am facut o simulare la un transfer de $100 pe card mastercard payeer ma costa in jur de $3.5... Cam asta-i costul intotdeauna? (Nu am inca card mastercard payeer, dar intentioneza sa-mi fac)
 

cosmin931

Veteran
Team Spirit
1 . La 2000 de dolari nu cred ca ar conta ATM-ul ... nu este cazul sa te zgarcesti la 10 doalri atat este taxa pentru orice fel de retragere cit ca este de 100 sau de 1000 sau de 5000 tot 10 dolari iti ia orice banca .

2 . Nu ai nici o treaba cu nimeni poti sa te duci oriunde sa scoti nu te ia nimeni nu iti face nimeni nimic .
 
Sus