Sanatate inainte de orice

Subiect postat în 'Sanatate' de RRRZZZ, 27 Mai 2014.

 1. RRRZZZ

  RRRZZZ Învăţăcel

  înregistrare:
  26 Mai 2014
  Mesaje:
  3
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  1
  Alimentaţia omului reprezintă unul dintre stâlpii fundamentali a construcţiei sale. Sănătatea şi echilibrul fiecăruia, se află în corelaţie directă cu hrana. Deprinderea unei alimentaţii adecvate, aduce, împreună cu alte elemente corecte de comportament, o viaţă sănătoasă. În ceea ce priveşte actul hrănirii, nu este important doar ce mâncăm, ci şi cât, când şi cum ne alimentăm.
  După cum se ştie, nu numai hrana nesănătoasă dăunează corpului uman, ci şi un mod de hrănire necorespunzător, derivat din deprinderea unui comportament alimentar greşit.
   
 2. nekalexys

  nekalexys Veteran Donator Team Spirit

  înregistrare:
  12 Martie 2011
  Mesaje:
  1,959
  Aprecieri primite:
  107
  Puncte trofee:
  63
  Facem telefonul fara fir? Continui eu?

  Alimentul

  Alimentul reprezintă un produs mai mult sau mai puţin natural capabil să îi asigure omului energia necesară desfăşurării activităţilor biologice, intelectuale şi fizice, dar şi nutrienţii necesari construcţiilor şi modificărilor celulare. Alimentul potoleşte senzaţia de foame, iar multora le procură senzaţia de plăcere şi de satisfacţie.

  Urmatorul: link-ul sursa e asta... http://www.bioterapi.ro/alimentatie/ind ... tatie.html

  Ce bine ca am mai facut si eu o postare in plus :X
   
 3. donaldjunior

  donaldjunior Învăţăcel

  înregistrare:
  11 Martie 2015
  Mesaje:
  13
  Aprecieri primite:
  0
  Puncte trofee:
  1
  Traim totusi intr-o lume in care fara sa vrei esti afectat din cauza viciilor celorlalti asa ca important nu e sa ne ferim sa practicam astfel de lucruri care ne fac rau ci sa ne si ferim cat mai mult posibil chiar daca vom fi etichetati ca fiind ciudati. Mai ales acum cand media de viata a scazut cu mult sa incercam totusi sa avem grija de noi daca vrem sa ne bucuram de viata.
   
 4. poienar88

  poienar88 Învăţăcel

  înregistrare:
  12 Iulie 2014
  Mesaje:
  17
  Aprecieri primite:
  1
  Puncte trofee:
  3
  Ai dreptate , eu de cand m-am lasat de baut si fumat nu prea mai am ce povesti cu prietenii .. partea nasola e ca nu pui pret pe sanatate pana nu intampini vreo problema mai serioasa , in general tot timpul ti-l ocupi alergand dupa bani si atunci normal ca nu mai pui asa mult rpet pe mancare de calitate si odihna.