Sanatate inainte de orice

RRRZZZ

Învăţăcel
#1
Alimentaţia omului reprezintă unul dintre stâlpii fundamentali a construcţiei sale. Sănătatea şi echilibrul fiecăruia, se află în corelaţie directă cu hrana. Deprinderea unei alimentaţii adecvate, aduce, împreună cu alte elemente corecte de comportament, o viaţă sănătoasă. În ceea ce priveşte actul hrănirii, nu este important doar ce mâncăm, ci şi cât, când şi cum ne alimentăm.
După cum se ştie, nu numai hrana nesănătoasă dăunează corpului uman, ci şi un mod de hrănire necorespunzător, derivat din deprinderea unui comportament alimentar greşit.
 

nekalexys

Veteran
Donator
Team Spirit
#2
Facem telefonul fara fir? Continui eu?

Alimentul

Alimentul reprezintă un produs mai mult sau mai puţin natural capabil să îi asigure omului energia necesară desfăşurării activităţilor biologice, intelectuale şi fizice, dar şi nutrienţii necesari construcţiilor şi modificărilor celulare. Alimentul potoleşte senzaţia de foame, iar multora le procură senzaţia de plăcere şi de satisfacţie.

Urmatorul: link-ul sursa e asta... http://www.bioterapi.ro/alimentatie/ind ... tatie.html

Ce bine ca am mai facut si eu o postare in plus :X
 
#3
Traim totusi intr-o lume in care fara sa vrei esti afectat din cauza viciilor celorlalti asa ca important nu e sa ne ferim sa practicam astfel de lucruri care ne fac rau ci sa ne si ferim cat mai mult posibil chiar daca vom fi etichetati ca fiind ciudati. Mai ales acum cand media de viata a scazut cu mult sa incercam totusi sa avem grija de noi daca vrem sa ne bucuram de viata.
 

poienar88

Învăţăcel
#4
Ai dreptate , eu de cand m-am lasat de baut si fumat nu prea mai am ce povesti cu prietenii .. partea nasola e ca nu pui pret pe sanatate pana nu intampini vreo problema mai serioasa , in general tot timpul ti-l ocupi alergand dupa bani si atunci normal ca nu mai pui asa mult rpet pe mancare de calitate si odihna.
 
Sus