[SCAM] Adsonhub - adsonhub.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
15 Feb 2020
Mesaje
66
Cand l am vazut aseara pe live am vazut negru in fata ochilor. Imi venea sa intru prin ecran... :))
Din nou a dat un termen de 7 zile în care toți își vor primii banii înapoi(cei care au investit) pri urmare în teorie în 02.03.20 ar trebui să se "finalizeze" tot acest circ ieftin(ar trebui). Dar cum deja avem o experiență vastă cu acest individ...eu cred că e doar începutul =))
Să nu uit voi 'ăștia care doar a'ți dat "click" pe reclame fără investiții și a'ți pierdut 5 minute min viață voastră(și subsemnatul) a spus aseară pe live că nu veți mai primii niciun leuț.... csf nai csf =)) =)) =))
 
Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
A zis ca nu vor fi platiti nici cei care au investit pentru reclame si am eu o vaga banuiala ca si pentru a fi partener, pe ideea ca a fost X partener 1 zi si gata ai primit pentru ce ai platit.
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
7 Apr 2017
Mesaje
3.212
SITE-UL VA FI DISPONIBIL DIN DATA DE 19.05.2020 ORELE: 19:00
Va salut cu respect membrii ai site-ului adsonhub.ro!
Pentru inceput doresc sa va mentionez cateva aspecte pe care trebuie sa le cunosteti:
1. Site-ul adsonhub.ro se afla sub o alta administrare: CONSTANTIN LITA
2. Pe acest site nu se vor face niciodata investitii
3. Adaugarea de fonduri se va folosi doar in scop de publicitate, iar aceasta nu va fi rambursata conform TOS art. 11
In continuare o sa va aduc la cunostinta anumite informatii:
Am decis sa preiau acest site de la administartorul anterior, deoarece mi s-a parut o idee destul de OK si prin urmare era pacat ca acest site sa se "duca de rapa", prin urmare am facut foarte multe schimbari, schimbari in bine as putea spune.
Cu regret, va pot informa ca toate fondurile care le aveti deja pe site, nu se pot onora! Prin urmare vom incepe de la 0 (zero), desigur cu membrii care doresc; acest site nu este pentru oricine.
Desigur si toate investitiile care sau facut pe acest site, nu se pot rambursa, cu toate ca am primit confirmare ca se vor returna toate sumele in contul meu, urmand ca apoi sa le pot trimite tuturor membrilor care au facut o investitie pe acest site inainte. Cu privire la acest aspect o sa va tin la curet, cu toate ca nu va pot promit absolut nimic.
Stiu ca este foarte greu de crezut ca site-ul a reinceput, dar o sa va convingeti pe parcurs, ca este sub administrarea altei persoane si o sa va convingeti ca totul va fi OK.
Dupa cum se poate observa sunt doua categorii de membri: NEVERIFICATI SI VERIFICATI.
Ce inseamna un membru neverificat?
- Membrii care au statutul de NEVERIFICAT: nu pot face retrageri si nu pot fi considerati membrii ai site-ului.
- Membrii care au statutul de VERIFICAT: pot face retrageri si isi pot deschide cate conturi doresc, dar pe IP diferit cu, conditia ca si aceste conturi sa aive statutul de VERIFICAT.
De ce am introdus aceasta metoda?
Sunt sigur ca toti va intreabati asta: Raspunsul este destul de simplu: dorim sa prevenim click-urile (vizualizarea de reclame) aiurea, si sa nu produca efect. Advertiserii nostri doresc trafic si randament, prin urmare, ne dorim persoane serioase si dornice sa lucreze pe acest site.
Acum, suma de 5 lei nu este una mare si oricine isi perminte sa scoata din buzunar aceasta suma. Desigur nu este obligatorie, dar daca doresti sa faci o retragere va trebui sa devi membru VERIFICAT.
Este important de retinut ca nu se poate achita suma de 5 LEI cu fondurile adunate din reclame sau oferte de inregistrare. Suma de 5 lei, trebuie depusa prin metodele de depunere disponibile.
Poate ca aceasta masura o sa vi se para absurda, dar va garantez ca o sa dea randament.
Site-ul produce un trafic de minimum 12000 de vizite unice / zi. Prin urmare imi doresc ca aceste vizite sa creasca la 100.000 chiar 1.000.000 :) ..
Ne dorim ca advertiserii sa ne caute pentru calitatea traficului si randamentul pe care aceasta il aduce. Prin urmare, daca veam advertiseri, atunci avem si fonduri pentru a efectua plata catre voi membrii site-ului si desigur nu se va produce intarziere la plata sau sa existe alt motiv pentru care plata sa nu fie efectuata.
Un alt aspect al site-ului, nu se va mai pierde timpul cu live-uri pe Youtube sau Facebook... desigur, la un anumit interval de timp se va tine o mica conferinta unde veti fi toti invitati pentru a va da cu parerea.
Nu va faceti griji cu privire la noua administrare, deoarece pe parcurs o sa va convingeti.
Propunerea mea catre vechiul administrator a fost una destul de buna, prin urmare am ganduri mari cu acest site si mi-as dori din tot sufletul sa ma urmati si sa facem ceva frumos.
Stiu ca a fost o perioada destul de dificial acum cu acest nou virus COVID-19, dar de aceea sunt aici sa va ajut si sa ne ajutam sa trecem usor peste acest impas si sa facem ceva frumos impreuna.
Puteti sa deschideti grupuri si sa discutati despre acest subiect... si sa aratati ca site-ul adsonhub.ro isi va onora cuvantul dat.
Tot ce am nevoie acum este de increderea voastra!!! Impreuna vom reusi!!!
Va astept cu drag si imi doresc sa vad cat mai multi membrii ca fac retrageri si ca au prins in credere in noi.

VA DORESC SUCCES SI VA MULTUMESC PENTRU CA SUNTETI ALATURI DE ADSONHUB.RO

SITE-UL VA FI DISPONIBIL DIN DATA DE 19.05.2020 ORELE: 19:00
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
22 Ian 2018
Mesaje
950
Pentru mine a fost profitabil site ul fără să bag vreun ban :)
Am scos vreo 200 lei intr o lună cam asa, eu zic ca e ok, am mai scos din țigările pe o lună :)
 
Veteran
Înscris
23 Iun 2013
Mesaje
2.710
Mi-au dat lacrimile . Ce dor mi-era de o tzeapa !!!!!!
mai sunt 25 de minute . Mor de nerabdare . O sa-l si vedem viu si natural ca pe var" Iuly .
Of ce greu trece timpul :DIulyan a fost schimbat cu LITA . Tot ROMan si asta .
PS . Unde e sitele ? .
PS 2 . Spiritul lui Iuly nu a pierit . El este continuat . Ia d-aici :
Puteti sa deschideti grupuri si sa discutati despre acest subiect... si sa aratati ca site-ul adsonhub.ro isi va onora cuvantul dat.
Tot ce am nevoie acum este de increderea voastra!!! Impreuna vom reusi!!!
Va astept cu drag si imi doresc sa vad cat mai multi membrii ca fac retrageri si ca au prins in credere in noi.

VA DORESC SUCCES SI VA MULTUMESC PENTRU CA SUNTETI ALATURI DE ADSONHUB.RO

Mi-au dat lacrimile .......
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
19 Apr 2016
Mesaje
202
Băiatul visează. Mai bine începea de la zero. Eu zic ca e același admin în încercarea de a mai scoate ceva bani de pe oameni
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus