[SCAM] CashMining - Cashmining.xyz

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

deniss

Membru Banat
Era bine daca la membrii vyp se micsora minutul sa fie 0,30 zic si eu, ca referalii sunt greu de adus
 

Hyuga

Veteran
Nu pot sa micsorez minutul pentru ca cei care isi promoveaza site-ul platesc pentru minute, dar pe viitor membrilor VIP o sa li se ofere mai mult pe minut :)
 

Hyuga

Veteran
Si dupa cum am promis mai devreme, am crescut PPM-ul pentru utilizatorii VIP, mai exact, utilizatorii VIP sunt platiti dublu ($0.0002 pe minut).

@AdrianVe apreciez ca esti in continuare activ pe site asa ca ti-am oferit un bonus de 3 zile VIP (deja activ in contul tau) :)
 

AdrianVe

Veteran
Donator
Multumesc frumos,admin,pentru acest bonus de 3 zile VIP,pot spune ca ai venit in scurtul timp de cand ai pornit acest site cu mai multe schimbari complet in favoarea userilor,nu ca multi alti admini care schimba regulile in defavoarea userilor pentru a le intarzia si apoi a nu le mai face platile cuvenite.

Tine-o tot asa si va fi bine!

Am atins si minimul de 6.000 minute care mi-a mai adus un bonus de 0,025$,o alta motivatie in plus de a activa cu placere si in continuare cat pot de mult :

aaapremiul 2 de 0,025$ din 25 iulie18.jpg
 

Hyuga

Veteran
Un website fara utilizatori e inutil asa ca incerc sa-mi multumesc pe cat posibil utilizatorii. Utilizatorii castiga, eu castig, toata lumea e fericita :)
 

Hyuga

Veteran
Astazi a fost trimisa prima plata (solicitata de ieri). Mai multi utilizatorii se apropie de pragul de plata, curand o sa fie trimise mai multe. Bafta :)
 

Atașamente

AdrianVe

Veteran
Donator
Plus ca adminul e coleg cu noi si cel care a proiectat siteul,sa speram ca va fi si cat mai longeviv.
 

AdrianVe

Veteran
Donator
Nu o sa zica asa,e baiat serios,numai ca nu a terminat migrarea pe celalalt server,chiar in anuntul de ieri spunea ca mai dureaza cateva zile.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus