[SCAM] CashMining - Cashmining.xyz

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

icrazyboy

Veteran
Donator
Team Spirit
@Hyuga am o problema azi toata ziua a mers surferul si mia surfat 120 de minute... care este problema? iCrazyBoy useru


Se pare ca ai ceva site care mineaza... pentru ca eu minez la randul meu si dintro data imi scade hash rate rau de tot
 
Ultima editare:

Hyuga

Veteran
Am verificat si nu este nici un website care sa ruleze script-uri de genul, probabil problema este locala, browser-ul poate e de vina, ce browser folosesti?
 

Hyuga

Veteran
Posibil sa fie alte soft-uri pe dispozitivul tau care fac probleme, nu am primit nici un alt raport de genul si nici nu am gasit nici o eroare.
 
U

Utilizaror 16524

Salutare,Daraca!

Am intrat pe cont sa vad despre ce e vorba,mai exact,si am simulat o retragere unde vad ca payeer-ul este scos ca modalitate de retragere acum,apare doar paypal si la mine :

http://prntscr.com/lkkt6g

Deci,nu mai avem aceasta varianta de retragere prin payeer,poate e doar de moment,adminul nemaiavand fonduri in payeer necesare efectuarii platilor a sistat aceasta varianta,iar cand va avea bani in payeer o sa introduca din nou platile prin el.
 

Hyuga

Veteran
Payeer a fost temporar dezactivat ca metoda de retragere. Au eliminat de ceva vreme posibilitatea depunerii banilor prin card bancar si momentan nu am nici o alternativa sa depun bani in contul de payeer. Pana o sa gasesc o alternativa sa incarc contul de Payeer, am oprit momentan retragerile prin intermediul acestei metode. Sper sa o activez inapoi cat de repede posibil (1-2 saptamani).
 
U

Utilizaror 16524

Am atins un nou prag de minare si anume 75.000 minute minate,drept pentru care mi s-a oferit un premiu de 7 zile Silver care imi mareste castigul per minut minat pe aceasta perioada de 7 zile :

21 nov cashmining bonus 7 zile silver.jpg
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus