[SCAM] ClaimBTC - ClaimBtc.website

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Team Spirit
Înscris
23 Apr 2017
Mesaje
279
  • pana la 1000 satoshi la 60 minute, depinde de noroc..
  • plata in FH
  • 15% ref
  • link: Claimbtc.website
  • 3q0KMYI.png
 
Veteran
Înscris
25 Mai 2017
Mesaje
1.057
N reclame..dau skip add ma muta pe alt site, astept sa mearga reclama, apoi din nou ma muta pe alt site cu reclama...nu stiu cum reusesti sa dai claim :))
 
Membru
Înscris
14 Aug 2017
Mesaje
153
Cam 10 minute iti ia sa faci un claim de acest tip. La 15 satoshi nu merita cele cu shortlink. 1 satoshi e a miliardimea parte dintr-un btc deci trebuie 50 de ani să faci 0,1 btc din claimuri. Cei care câştigă din ele dau o singură dată click şi fac faucetul iar apoi câştigă doar din referali sau din publicarea de anunţuri sau alte fauceturi în siturile partenere afişate acolo. Plus că unele oferă la nivel de dolar. adică dacă btc creste oferă mai puţin btc echivalentul de 0,001 sau 0,0001 dolari. Nu ai nici o modalitate să le poţi face în timp rezonabil pt că dacă ai un pc capabil se deschid toate reclamele deodată şi nu mai ştii ce e pe ecran acolo, se pot deschide şi zeci de taburi şi ferestre de browser, iar dacă ai un pc mai slab nu face faţă procesorul şi se incarcă extrem de greu fiecare tab cu toate că ai timp să inchizi celelate taburi si ferestre care incurcă.
Cauta cele fără shrtlink şi fără ecaptcha sau chestii mai avansate unde se câştigă fără clicuri şi introdus litere şi cuvinte antiboot. Cele cu ecaptcha fac probleme şi nu mai pot fi accesate după mai multe rezolvări de captca. Sau orientează-te către ptc-urile clasice cu plata in dolari sau euro.
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus