[SCAM] Fast Cash Mining - Fastcashmining.com

  • Autor subiect Utilizaror 16524
  • Dată creare
U

Utilizaror 16524

Cu doar putin timp in urma,circa 3 ore,m-am inregistrat pe un site pe care se pot castiga banuti in fiecare minut fara a fi nevoie de a munci pe el,o face site-ul prin asa zisa activitate de minare,noi doar trebuie sa apasam start mining cash si sa lasam apoi tabul care se va deschide sa ruleze.
Atat doar trebuie facut zilnic dupa inregistrare.
Acest site are script identic cu al altui site prezentat aici pe club prin vara aceasta si pe care eu am activat inca de la inceputul aparitiei lui si pana mai acum 2-3 saptamani in urma cand l-am lasat si unde am scos 3 plati in valoare totala de 10,21$.

La inregistrare se primeste un bonus de 0,05$ direct in balanta de retragere,iar pe 1 minut de minare se castiga un $0.00015
Minimul de retragere
este de doar 2,50$ si se pot retrage la minim 15.000 minute minate
Procesoare plati
: PayPal / Payeer / Cripto
Offers Referral Commission
: 5% FREE / Basic , 10% Silver , 15% Gold si 20% Platinum
Mining Referral Commission : 10% FREE / Basic , 15% Silver , 15% Gold si 20% Platinum


Cam acestea sunt principalele detalii informative despre acest site care ofera un mediu placut si usor de activare pe el cu un castig per minut mai bun decat pe site-ul pe care am activat si cu un nivel de retragere care se poate realiza in timp rezonabil.

Multumesc tuturor celor care mi se vor alatura in acest nou proiect demarat chiar astazi. Link inscriere : https://fastcashmining.com/?ref=9653
 
Ultima editare de un moderator:
U

Utilizaror 16524

Multumesc icrazboy,si multa bafta iti doresc. :-bd
Te-ai bagat chiar de la inceput,ceea ce e bine pentru amandoi,asa cum am facut eu pe celalat site si am reusit astfel sa profit la maxim de ce a oferit el acolo.

Stefy nu inteleg ce vrei sa intrebi,dar intuiesc ca poate asta,si pe celalat site ca si pe acesta daca intru sa zic dupa 10 minute de minare,vad ca in balanta nu apare castigul aferent acestor 10 minute,si atunci dau refresh la pagina si apare astfel,cred ca la asta te referi,nu?
Si vrei sa imi spui te rog daca te-ai inregistrat ca imi apar 2 referali dar nu pot vedea cine sunt,unul este icrazyboy,dar al 2 lea s-ar parea a fi tu dupa intrebarea care mi-ai pus-o.
 
Ultima editare de un moderator:
U

Utilizaror 16524

A,da,merge singura la mine fara a fii activ pe ea si iti multumesc frumos pentru alaturare.Bafta multa si tie!:-bd
 

gabim

Veteran
Team Spirit
Inscris si eu...este identic cu fostul site al lui hyuga....este posibil sa fie tot al lui ? Stiti ceva? Daca este ,eu ma retrag ,ca iar ne lasa cu ochii in soare....
 
U

Utilizaror 16524

Scuzati pentru absenta,vad ca au aparut comentarii intre timp pe care de abia acum le citesc,imediat killat iti raspund,mai intai sa ma documentez si eu ca sa iti pot da un raspuns exact,si mersi si tie pentru alaturare,mult noroc!:-bd
 
U

Utilizaror 16524

Inscris si eu...este identic cu fostul site al lui hyuga....este posibil sa fie tot al lui ? Stiti ceva? Daca este ,eu ma retrag ,ca iar ne lasa cu ochii in soare....
Multumesc gabita pentru inscriere,nu ma parasi asa imediat,si nu te lasa pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu cand vei pierde ce ai putea obtine inca de acum de la inceput de activitate atat a ta cat si a site-ului.
 
Ultima editare de un moderator:
U

Utilizaror 16524

am citit eu trebarea lui gresit, se poate folosi :)
puteti sa ma adaugati si pe Skype: Laurentiyu , probabil n-o sa fiu tot timpul prezent aici

Da, daca nici eu nu voi reusi sa explic exact ce ar dori sa afle fiecare,se poate recurge si la asta,mai intai eu voi cauta sa aflu raspunsul de la admin si daca nici eu nu sunt prezent pe aici puteti sa-l abordati pe skype,e bine asa.
 
U

Utilizaror 16524

Da,da,asa este,plateste mai bine,eu de exemplu in 5 ore de minare am obtinut circa 5 centi :

http://prntscr.com/m1fx7s

Pai e rau,timpul tot a trecut stand pe calculator dar facand altceva si 5 - 10 centi la zi in cazul a 10 ore de minare/zi,mie mi se pare excelent.
Iar daca mai minezi si pe telefon acelasi interval se obtine dublu,per total,adica un 20 centi.Asa mai da,zic eu!
 
Sus