[SCAM] Hamllet - Hamllet.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ciprianvas

Veteran
Team Spirit
Acesta este un joc nou, unde poti castiga bani reali. Sa va prezint mai multe detalii despre joc:
-trebuie sa colectati resurse(puteti face asta de 3 ori pe zi pana la 8, 16, 00), dupa ce ati strans numarul necesar de resurse, puteti sa munciti, unde ele sunt transformate in alte resurse care le folositi sa faceti upgrade la cladiri, sau sa le vindeti pentru gold.
-zilnic la ora 20:00 primiti un bonus pentru munca care consta in gold (cu cat munciti si aveti cladire la lvl mai mare, bonusul este mai mare) si bonusul pentru arena care consta in gold (cu cat lupti mai mult in arena, cu atat primesti mai mult gold)
-puteti sa jucati pentru o insula, daca dati la babylon puteti ataca de 5 ori si contrui o singura data pentru insula in care va aflati voi(la final primit un bonus pentru asta)
-daca va cumparati armata de la Promo, atunci cand vor muri toti soldati veti primii 1000 xp care este echivalent cu 1000gold=1euro
-minimul de plata este de 20 euro skrill sau transfer bancar
[edit]-pentru ca colecta resursele, mergeti la home, si apasati pe cerculetul de la fiecare cladire... costa 6 gold sa colectati la lvl 1.

Link: www.hamllet.com

Daca mai aveti intrebari despre joc, nu ezitati sa spuneti! :)

NU necesita investitie pentru retragere !
 
Ultima editare:

sergiu4995

Membru Banat
Veteran
Donator
Nu apare nicio colectare,zice cu investii si retragere bani,eu vrea sa colectez resursele....
 

Ciprianvas

Veteran
Team Spirit
Ca sa colectezi resursele, dai la home si unde iti apare harta, dai pe cerculetele unde iti apare un numar (te costa 6 gold sa colectezi)
 

sergiu4995

Membru Banat
Veteran
Donator
pai colectarea se face de 4 ori pe zi,ai uitat sa specifici cand colectezi resurse ti se ia gold,ti se ia 10% din face o retragere,in fiecare luna exista o competetite de reffi
 

alexandru

Învăţăcel
Misto jocul! Fac in jur de 20 euro pe zi numai din bonusuri. Intradevar am investit in jur de 2000 euro in oras si in a doua armata ca marime a jocului .
Adminul e un tip fain care chiar se ocupa.
 

Ciprianvas

Veteran
Team Spirit
Stiu, jocul este foarte bun, si se mai lucreaza, nici nu a fost promovat, si cand va fi gata lucrul la el, o sa fie si mai fain.
 

alexandru

Învăţăcel
Man in 3 luni iti scoti banii daca faci 20 euro pe zi
Nu stiu daca ii scot in trei luni pentru ca tot ce castig bag in oras si in armata.
Iar ca sa ii raspund si lui Leonis
Timpul necesar este de trei ori pe zi cate 5-10 minute.
De fapt se colecteaza de trei ori pe zi. 00:00 , 08:00 si 16:00. eu intru dimineata pe la 6 apoi pe la 12 si seara pe la 8.
 

Raneni

Veteran
Donator
Team Spirit
Bun, am inceput sa activez si eu. In primul rand, numarul de euro scosi din joc nu se actualizeaza deloc, desi in dreapta, apar noi useri ce "au scos" sume de bani din joc. In al doilea rand, nu cred ca minimul de plata = 20 de euro, deoarece am vazut diversi si cu 10 si cu sume sub 10. Chiar Ciprianvas ( daca nu esti tu acela, desi ma indoiesc, scuze ) a scos 3 euro deci se poate scoate si mai putin. Pana la urma, care e minimul de retras? A, si sunt diverse scapari de limba engleza, probabil facute din neatentie. E roman fondatorul, asadar, poate e de pe aici. :))
 

Selfcontrol

Veteran
Cred ca o sa aiba mult mai mult succes daca ar lucra cineva un pic la imagini/butoane/ pe mine unul m-a descurajat grafica jocului.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus