[SCAM] Hamllet - Hamllet.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Membru
Înscris
27 Iun 2013
Mesaje
47
Hai ca mam inscris si eu, numai ca nu gasesc un tutorial mai explicit al jocului. imi poate da cineva un link ceva la un video mai bine facut?
Multumesc.
 
Veteran
Team Spirit
Înscris
17 Noi 2013
Mesaje
738
Gasesti pe pagina de fb, si youtube daca scrii hamllet
 
Membru
Înscris
1 Noi 2008
Mesaje
17
"Reteta succesului...nu stiu daca exista asa ceva, insa va pot povesti cum am procedat eu si cum am avut rezultatele de pana acum, si anume 1000 Euro gata de scos, al 3-lea Erou din joc, castel la 9 cladiri la nivelul 7 si 8, posesor de insula cu oameni activi si puternici, stapan peste alte 15 insule si 1400 actiuni pentru vremuri bune.
Primul pas, INVESTITIA. Deja cu o experienta solida in astfel de jocuri mi-am dat seama ca nu poti face mai nimic daca stai si dai clicuri cu speranta ca in 6 luni sa scoti 20 Euro fara investitie. Si investitia mea a fost consistenta, in mai multe etape in jur de 2000-2500 Euro.
Pasul doi, DEZVOLTAREA. Infrastructura trebuie dezvoltata in orice domeniu ca sa ai bazele evolutiei ulterioare. Asa ca am upgradat castelul mai intai la level 5 ca sa pot cumpara soldati Q2, apoi si din cauza concurentei, am urcat la castel level 9, pentru a putea achizitiona soldati Q3. Aceasta dezvoltare imi permite azi sa colectez 94500 resurse/zi, producand aproximativ 31500 produse finite/zi. La o rata de vanzare de 1.5gold/resursa rezulta un profit de minim 15 E pe zi doar pentru ca am grija sa colectez si sa muncesc.
Pasul trei. INSULA. Putini din cei din joc au idee despre cat de profitabila poate deveni insula pentru stapanul acesteia. Cu 25 Euro devii stapan de insula si ai nenumarate avantaje:
-Taxele incasate de la membrii insulei tale din bonus munca si incasarile de la arena. De retinut ca taxele incasate sunt mai mari cu cat upgrade-ul insulei este mai mare, mergand pana la 20%;
- Poti ataca alte insule pentru care devii Lord si incasezi 10% zilnic din fondurile acestora.
- Poti alege in ce alianta sa te inscrii la Babylon
Eu am ajuns azi sa incasez aproximativ 10-15 E zilnic la insula.
Pasul patru. REFERALII. Din moment ce ai insula aceasta trebuie populata cu pana la 30 de membrii puternici care sa-ti aduca incasari. Asa am procedat si eu si am incercat si reusit sa-mi aduc oameni puternici care au investit la randul lor in dezvoltare, punand bazele celei mai puternice insule din Hamllet. Este un pas esential pentru evolutia ulterioara. Cred ca fiecare din noi putem aduce cativa useri buni care la randul lor sa aduca altii buni formand o echipa care sa dea rezultate. COncursul de referali ce se desfasoara in fiecare luna este o buna posibilitate sa iti maresti eroul cu skiluri pentru activitatea referalilor tai fara sa te coste nimic
Pasul cinci. ARMATA. Una din deciziile intelepte a fost sa investesc si sa reinvestesc tot ce am castigat in skiluri pentru Erou, putand astfel sa-mi cumpar armata din ce in ce mai numeroasa. Armata numeroasa te ajuta la luptele din arena, la cucerirea/apararea insulelor stapanite, si la damage cat mai mare la Babylon unde castigurile sunt cel putin duble decat suma investita.
Acestia sunt cei 5 pasi prin care am reusit sa-mi creez un cont solid ce-mi da incredere ca in scurt timp sa am incasari frumoase care sa ma duca la recuperarea invetitiei si la mult ravnitul profit. Deja daca pun la socoteala actiunile detinute, mia de euro gata de retras si cele cateva sute de euro din insula si babylon pot spune ca ziua 0 se apropie rapid.
Nu stiu daca e poate fi considerata o reteta a succesului, poate altii au facut altfel, insa poate fi o cale de urmat pentru a avea rezultate bune in acest proiect. Ar mai fi multe de spus, dar m-am lungit destul. Va stau la dispozitie pentru detaliere unde este cazul.
Spor la Joc si incasari!"

Mesaj scris de JonSnow si preluat de pe forumul hamllet
Este cea mai buna explicatie a jocului hamllet​
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
1 Noi 2008
Mesaje
17
Hai ca mam inscris si eu, numai ca nu gasesc un tutorial mai explicit al jocului. imi poate da cineva un link ceva la un video mai bine facut?
Multumesc.
Pe forum si pe paginile de facebook sigur gasesti tutoriale. Poti folosi SKYPE pentru chat. Sigur vei primii raspunsuri rapide si acolo.
 
Membru
Înscris
1 Noi 2008
Mesaje
17
Jocul s-a schimbat mult de cand a fost prezentat aici si pana acum. Deja majoritatea modulelor sau schimbat. Au aparut sectiuni noi. cele existente s-au modificat....
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus