[SCAM] Twitchfollows - Twitchfollows.com

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DjDarkSide

Membru
Salut ,nu am mai fost pe forum de foarte mult timp,nu am fost pentru ca nu am gasit un site bun unde se pot face bani si nu am avut de ce sa postez site-uri din care sa facem munca in folosul comunitatii si sa ramanem cu buza umflata,cum twitch creste si tot mai multi youtuberi se reprofileaza pe twitch am decis sa va spun si voua de acest site,ei bine eu urmarind de o perioada Twitch,fiind si partener,am cautat diferite modalitati de a nu mai plati din banii ce ii fac acolo pentru a dona bani celor pe care ii urmaresc,si am cautat o alta modalitate de a face bani pentru donatii si pentru cumpararea de jocuri si am gasit acest site unde esti platit daca dai follow anumitor streameri de pe twitch.
Functioneaza cam asa : Un streamer mic cum as fi eu plateste 20 de credite per persoana pentru a il urmari pe twitch iar tu poti castiga banuti din asta,la 5000 de credite primesti 5$ si tot asa,eu fac chestia asta de ieri seara si mi-au intrat primele 187 de credite,creditele iti sunt adugate la cont dupa 24 de ore dupa ce ai dat follow unui streamer.
Ei bine ce poti face tu cu aceste credite ? Le poti dona unui streamer pe care iti place sa il urmaresti sau ii poti scoate in paypal direct ! Desigur daca vrei sa donezi credite sau sa ai si tu urmaritori la randul tau poti folosii creditele adunate pentru a platii alte persoane sa te urmareasca pe twitch !
Eu personal spun ca este un site ok si stiu ca este 100% celor de la twitch !
Sunt diferite plati de la 20 pana la 50 de credite ,chiar acuma am dat follow pentru 50 de credite ,eu zic ca este rentabil ,din cate observ in fiecare zi exista cate 5-6 noi streameri care platesc pentru follow !
Sa nu va asteptati sa faceti mii de dolari din asta,dupa cum am spus sunt banuti pentru jocuri sau alte cele minore !

Pentru fiecare referal inscris de catre tine primesti 250 de credite instant !

https://www.twitchfollows.com/ref/djdarkside7
 

mrt56r

Membru
M-am inscris ...sa vedem daca or sa si plateasca .
Banii se obtin mai usor , spre exemplu , comparativ cu spare5 ...
Daca sunt seriosi si platesc , se merita si upgrade cu 10$ , ca premium viewer : "Premium upgrades are for LIFE! No monthly or yearly payments required, one payment and you're done forever!"
 

DonPablo

Team Spirit
M-am inscris si eu sa vedem daca plateste!
O intrebare as dori sa imi fac un canal pe twitch,stitii cu ce a-s putea sa il monitezez?
 

Razvan

Veteran
Donator
Daca faci 200 de puncte in medie pe zi ..
asta inseamna ca ajungi la plata in 25 zile 200x25=5000 destul de mult timp pt 5$
(este ca un ptc la care ai upgrade si profitul la fiecare sf de luna este 5$)
 

Vladv26

Veteran
Team Spirit
Daca faci 200 de puncte in medie pe zi ..
asta inseamna ca ajungi la plata in 25 zile 200x25=5000 destul de mult timp pt 5$
(este ca un ptc la care ai upgrade si profitul la fiecare sf de luna este 5$)
Da,dar aici esti sigur ca te plateste. La PTC e o sansa mare sa devina SCAM dupa o luna de zile. Cu Twitch nu cred ca e posibil
 

DjDarkSide

Membru
Multumesc tuturor pentru afiliere ! Nici eu nu stiu totul despre el urmeaza sa mai fac inca putin sa iau 5$ si sa vad daca ii pot scoate !
 
U

Utilizaror 16524

Dupa primele 2 zile bune,daca am mai primit dupa aceea la Available Offers cate 1 sau 2 folows-uri la zi,de ce oare? Ce nu fac eu bine sau ce ar trebui sa fac ca sa primesc din nou ca la inceput?
 

DjDarkSide

Membru
Trebuie sa faci primii 5$ din follow ca sa poti scoate si veniturile din afliere din pacate!
Da ,acuma am vazut si eu .... eu am facut acei banuti dar se pare ca sunt din ce in ce mai putini streameri cum spune si AdrianVe ,ce posteaaza oferte de follow,nu stiu ce sa zic ....si banii ce ii primiti din referai nu ii puteti scoate ci ii puteti folosii doar pentru followeri din cate am inteles daca ai 10$ si iti faci upgrade iti vin imediat primele oferte... nu stiu ce sa zic....
 
U

Utilizaror 16524

Am reusit sa primesc prima mea plata de pe acest site intr-adevar serios in 19 iunie dupa circa 4 luni de activitate foarte lejera de nici un minut la zi :

pp bis.jpg
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus