se pricepe cineva la blogspot ?

Membru
Înscris
16 Mar 2017
Mesaje
9
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un template pentru blogspot? doresc sa arate in genul asta daca se poate http://footyroom.com/ platesc pentru servicu ..rog seriozitate daca cineva se pricepe si ma poate ajuta va rog sa imi spuneti
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
poti gasi templateuri gata facute si curate aici pe magazin oficial https://themeforest.net/user/mkrdezign la 21$ fiecare sau la https://themeforest.net/user/pbthemez la acelasi pret.
MKR si PBT au templateuri bune de blogger (pe majoritatea le-am incercat dar erau variante mai vechi gratis de pe net unele cu malware asa ca nu le pot tine ) doar sa te uiti mai intai si la comments de la un template sa vezi ce zice lumea.
Daca pe clubptc gasesti pe cineva care sa te rezolve mai ieftin mai bine :-bd
Dupa aia poti sa customizezi ceva cu trucuri de pe http://www.mybloggertricks.com/ dar sa fii atent si tot timpul salvezi (backup template ), sa ai varianta originala needitata de rezerva in caz de ceva, mai intai sa faci schimbari.
 
Ultima editare:
Membru
Înscris
16 Mar 2017
Mesaje
9
cum vreau eu sa fie nu vad nici unul de asta vreau sa gasesc pe cineva care imi poate face exact cum am specificat ..
 
Veteran
Donator
Înscris
5 Feb 2016
Mesaje
2.093
sa fac un template de la 0, nu. Doar sa editez si sa mai adaug unele mici chestii,tradus meniurile,etc, customizare usoara. Eu am un template de aici http://gfxzone.net/page/2?s=blogger dar versiune mai veche si am vazut ca e curat fara malware. Vezi pe la pagina 2,3 , ca in pagina 1 astea noi nu stiu daca sunt curate.
Vezi de templateul DECO , B Mag, Mega Mag http://gfxzone.net/page/2?s=blogger . Daca nu se poate accesa siteul usor din prima incearca http://buzzgfx.com/.
Sau va creati tu si colegul un cont pe mega.nz ca e file hosting gratis de 50gb si acolo vorbiti in chat si incarcati si fisierul si unu sa posteze link de la vreun fisier in chatul clubptc si pe urma va gasiti acolo.
 
Sus