Semnale crypto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Singura sansa ar mai fi "investitorii institutuionali", iar asta suna ca o minune imposibila pana in decembrie. Sub 5000 acum nu cred ca se asteptau jucatorii mici decat cei care au studiat ce a fost in 2014, si poate nici ei.
In rest vad ca nu mai e nimic previzibil decat ceva mici variatii saptamanale. Si 6600 pare deja un vis indepartat.
Eth este inca peste valoarea din aprilie, nu se stie cat mai rezista. Marketcapul btc-ului de acum a ajuns cat al eth-ului din ianuarie.
Trece si 29 acesta, vedem ce o fi după, orice e posibil poate si un pump de 1000$ ca in aprilie. Cred ca 29 acesta a fost si unul din motivele ptr care ciclul acela nu s-a mai produs, sau s-a produs in partea cealalta a abcisei.
 

Catalin Radu

Veteran
Donator
Team Spirit
Asta-i cla
Deja topai de bucurie .:mad::mad::mad:
5800 .Mi s-au muiat picerele . O fi de la "infuzia prea masiva de capital "?
Si daca se revine la 2-3000$?Orice e posibil.Oricum,oricat de mult va cadea,pasul a fost facut,piata crypto are acum sustinatori(important ca acestia sa nu cedeze si cred ca vor atrage si altii),serviciile oferite sunt cu mult peste ce este actual in lume,asa ca,intr-un final va renaste ca pasărea Phonix.Numai ca e nevoie de timp pentru adaptarea multi-natiunilor la noile standarde.Sunt convins ca investitiile in crypto sunt pe termen lung si foarte lung.
Tu privesti la scara zilelor,dar privind in ani,e cu totul altceva.
 
Altcoins s-au retras în ultimele 4 zile după ce toate erau verzi. Această mișcare laterală, indecisă, a bitcoin-ului între 7500 și 7300, au determinat altcoins să facă pasul înapoi. Dar, de 2 zile btc-ul vrea să treacă bariera de la 7735. Dacă reușește, va fi un moment buy atât ptr el cât și pentru altcoins.

Văd cam un 70-30% șanse pentru UP. Să vedem ce iese
Dominația btc-ul a atins 45.6% cu această retragere a altcoins. Pe trend ascendent acest lucru s-a întâmplat în vara și toamna trecută. După ambele evenimente a crescut mult piața.
1532337726241.png
 
Creste btc,dar scad celelalte.:)
Da. Doar astazi a crescut 1% pe dominație. Ai o imagine la topicul cu capitalul criptomonedelor. Sa vezi acolo ceva interesant. Am suprapus 4 momente cu btc la 45,ceva la %.
Unele s-au mentinut altele au pierdut.
Si sa urmaresti ce s-a intamplat pe trend ascendent si ce s-a intamplat pe trend descendent la 45.ceva%.

ps. Sa nu ne mai dai stiri de la criptomonitor. Redactorul ala e pe contract. Scrie mult ca sa isi ia banii. Dar nu e in domeniu.
In plus totul e cu țintă spre etoro și ripple. Acolo are Ursachi ( ownerul criptomonitor.ro si grupul criptomonede romania ) interes să-i atragă. Am și părăsit acel grup ca e prea predominant de ripple și etoro.
 
Elan spre 8500.


1532978054015.png

Am notat cu A BCDE un bull flag in formare. E de fapt al doilea flag de luna aceasta. Ar trebui sa urmeze un nou ciclu identic si sa sparga la 8500.

70- 30% sanse.

Daca sparge la 8500 ar trebui sa urce si alts.
 

alexe

Învăţăcel
Sa speram ca nu apare ceva care sa strice treaba.Mie imi pare cam suspect faptul ca apare cate un furt de monezi (Kickcoin acum) sau un ban pe platforme de socializare/motor cautare(aplicatii minare acum cateva zile), exact cand sa depasesasca un prag.
 
Ultima editare:
mai e valabil graficul din postul 218?
dar graficul din postul 192 cum il reamnenajăm şi adaptăm ca ultima parte nu se mai prea incadrează?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus